Perintfalvi Rita oldala nem tartja magát kereszténynek

2021. június 20. 15:53

„A Felszabtér nem keresztény fórum” – olvasható az oldal egyik hozzászólásában.

2021. június 20. 15:53
null

Érdekes kommentet írt egy posztja alá a Felszabtér, amely Facebook-leírása alapján „felszabadító gondolatokkal” foglalkozik „hitről, spiritualitásról, társadalomról”. 

A teológusként végzett Perintfalvi Ritához köthető Felszabtér ugyanis azt írja, „nem egy keresztény fórum”, hanem „vallásközi és világnézeti szempontból nyitott, gondolkodó, kritikus oldal”. Mint az egyik kommentelő is jelezte: ő maga kereszténynek hitte az oldalt, hiszen „keresztény is lehet nyitott, gondolkodó, kritikus”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. június 21. 15:02
a botoxtól van ilyen vizihulla feje ?
Valeri Anna
2021. június 21. 09:48
Szamuely ateista amnéziás fattyainak sarjai. ... Nem a kereszténységgel indult a kultúra, sem a monogám házasság asszony a férj mellé emelve! Ideje lenne 5790 évet megismernie, aki a kereszténységet gyalázza, mert jelzem Ószövetségi tízparancsolat nélkül, sem írni- sem olvasni nem tudna a proliság. Tehát nem keresztény huncutság az egyetemes műveltség, és tájékozódás... Jelzem Isten FÉRFIT és NŐT teremtett és igen, kizárja MEGTILTJA a devianciákat ami a pogány barbárságból emelt ki, és KULTURÁLT nemzetek alakultak. Nem betegség nem örökölhető, paraszti ésszel sem. Ha nincs inger nincs örökítés. Ugye? Az középkori inkvizícióból tanulva, ám erre hivatkozva, a kommunista=náci mire jutott a XX. században? rákosi, sztálin, kádár, mao stb. hitler halállistája hosszabb mint a középkoriaké. Mert hogy Isten férfinek, és nőnek teremtette... http://zsido.com/mit-mond-zsidosag-homoszexualitasrol/
catalina9
2021. június 21. 07:59
Perintfalvi Rita oldala nem tartja magát kereszténynek" én sem!
annamanna
2021. június 21. 00:55
Perintfalvi a katolikus Veiszer Alinda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!