Mihalik Enikő: Istenem, de jó lesz végignézni, ahogy Portugália elpicsáz minket…

2021. június 15. 19:03

Pesszimista a modell.

2021. június 15. 19:03
null

Korányi Dávid – aki Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója és egyben jó barátja – felesége, Mihalik Enikő is figyelemmel kíséri a magyar-portugál Eb-meccset, melyet Budapesten játszanak. A gyermekét Amerikában megszülni tervező modell azonban nem lelkesedik túlságosan a válogatottért, a találkozó kezdésekor, Instagram-sztorijában annyit írt:

„Istenem, de jó lesz végignézni, ahogy Portugália elpicsáz minket… ne legyen igazam, hajrá Magyarország!” – írta. Akit érdekel, megnézheti az eredeti posztot még 24 óráig, utána már hűlt helyét keresheti a platform szabályai miatt – írja a sztorit kiszúró 24.hu.

A főpolgármester egyébként szintén kint van a meccsen, – ahogy Orbán Viktor is – néhány fotó tanúsága szerint a közönség soraiból követi az eseményeket.

Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Összesen 283 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. június 24. 13:31
És most hogy érzed magad, drágaságom??? OK. Portugália tényleg alánk csapott, de azért nem ment olyan könnyen, mint a posztod sugalamazta. És utána? Fr-Mo: 1:1, a franciák egy percig sem vezettek. No-Mo: 2:2, a németek egy percig sem vezettek. Nos, Enikő, fájdalmas volt, hogy csak a portugál meccs utolsó 10 percében örülhettél a picsázásnak ??? Ha igen, a szülés után maradj(atok) Amerikában és érzékenyítsék a gyerekedet LGBTQ aktivisták. Már óvodás korában !!!
Sün Balázs
2021. június 18. 00:10
Ez mind semmi, amit ez az elkényeztetett nőci mond/ír! Június 17-én este Budapesten az Óbuda felé közlekedő 9-es busz Nagyszombat utcai megállójában a várópavilonjában levő a BKV által egy francia cégnek üzemeltetésbe kiadott hirdető felületén egy óriás plakát volt olvasható nagy piros betűkkel: "ELVESZTETTÜK" A fővárosnak és a BKV-nak erre futja a költségvetéséből, de a Dunán a hajójáratok működtetésére nincs! Elképesztő, hogy ennyi nemzetellenes hülye él ebben az országban. Kívánom, hogy ennél nagyobb örömük ne legyen az életükben!
scavok
2021. június 17. 06:10
Íme újabb "ékes" példája annak, hogy a moslék magyargyűlölő.
Paul
2021. június 17. 03:47
De jó lesz, ha majd jönnek ez iszlamisták és aladna téged szexrabszolgának. BIztos még élveznéd is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!