Köztéri kiállítás nyílik a Kárpát-medence arcairól

2021. június 02. 16:24

35 véletlenszerűen kiválasztott belhoni és külhoni magyar látható azokon a plakátokon, amelyek a Minden magyar számít! köztéri kiállításon lesznek láthatók a Budapesten, a Reformátorok terén.

2021. június 02. 16:24
null

A Kárpát-medence arcai alcímet viselő, ingyenesen látogatható kiállítás központi gondolata, hogy éljünk akár a trianoni határ innenső vagy túlsó oldalán, mi magyarok nem különbözünk egymástól – írja a Patrióták weboldala. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megvalósuló kiállítást Hetzmann Róbert, a Magyar Patrióták Közösségének elnöke nyitja meg, és június 29-ig lesz látogatható. Az oldal tájékoztatása szerint az egyesület különösen fontosnak tartja a nemzeti összetartozás erősítését „most, amikor a közéletben szinte mindennapossá vált a határon túli magyarok elleni uszítás. A kiállítás a határon túl élő nemzettársainkkal szembeni sztereotípiákkal számol le azáltal, hogy megszemélyesíti külhoni honfitársainkat.”

A kiállításról bővebben itt olvashatnak. 

Nyitókép: Patrióták weboldala

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. június 03. 10:26
Remélem csauseszku és a lölő nincs ott. (Vicc Nagyváradról 1980-ból: Falon lóg, fél füle van és mosolyog. Mi az? Ceausescu portréja az osztály falán)
56október
2021. június 02. 17:19
Nem azért mondom, de tényleg szép emberek. Jócskán akadnak etnikumok, amik bőven nem ilyen pozitív összképet adnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!