Kötter: Ne adjuk fel szuverenitásunkat olcsó nyugati licenszért cserébe!

2021. június 08. 09:02

Az író szerint nekünk nem Nyugat-Európává kell válnunk.

2021. június 08. 09:02
null

Kötter Tamás szerint a baloldal, a „merjünk kicsik lenni!” logikája alapján politikáját a nyugat szolgai másolására alapozza: „Minden nemzetnek a saját érdekeit kell szolgálnia, mert csak így lehet erős országot építeni.Ne legyünk kishitűek! Ne adjuk fel szuverenitásunkat olcsó nyugati licenszért cserébe!” – írja.

Az író és ügyvéd hangsúlyozza: „a rendszerváltoztatás egész korosztályomat meghatározó élménye nem az volt, hogy Nyugat-Európává váljunk, hiszen az teljes önfeladást jelentene, hanem az, hogy

vagyis mi magunk döntsünk a sorsunkról” – írja Kötter Tamás.

Kép forrása: Ficsor Márton

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 09. 09:23
Kiktől szuverén Magyarország ? Kinától vagy a ruszkiktol ???????????????
themen
2021. június 08. 13:18
sokkal jobb eladni a szuverenitásunkat pekingnek ------------------- Úgy látom, kiadták a pártközpontban az ukázt. Minden hullámhosszon a Kína-ellenes mantrát kell nyomatni. A helyzet az, hogy Kína soha nem akarta a saját demokráciáját ránk erőszakolni, nem gondolja, hogy csicskáztathat bennünket, továbbá nem jelent fenyegetést a szuverenitásunkra. Ellentétben néhány - elvileg - szövetségesünkkel.
tacsi90
2021. június 08. 11:36
sokkal jobb eladni a szuverenitásunkat pekingnek meg moszkvának, igaz, te kretén?!
Mandinka
2021. június 08. 11:29
Nincs itt semmi félreértés. Bármit csinál, leisztol a patás, a jelszó hasbara kifulladásig. A központból jött az ukáz. A shownak mennie kell, mert sok pénzt tettek bele. Mo tüske a köröm alatt. https://m.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!