Csurka, Gyurcsány, pedofiltörvény – interjút adott a Patriótának Kocsis Máté

2021. június 30. 21:19

A politikus családi hátterét és „MIÉP-es múltját” is érintette a beszélgetésben.

2021. június 30. 21:19
null

Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével készített interjút a Patrióta, a Megafon Youtube-csatornája. A politikussal Bohár Dániel műsorvezető beszélgetett többek közt a pedofiltörvényről, a MIÉP ifjúsági szervezetében betöltött szerepéről, a józsefvárosi polgármesteri időszakáról, jobboldali újságírásról.

A politikus elmondta mit gondol a „Gyurcsány-Dobrev jelenségről”, Csurka Istvánról, a patriotizmusról, valamint arról, hogy a járvány és a migráció milyen szerepet tölt majd be a következő években.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2021. július 06. 00:51
A MIÉP olyan jobboldali párt volt, amelyiknek volt intellektuális háttere és egy olyan tisztán látó vezetője, mint Csurka István. A vezető halálát követően azonban ez az alakulat nem tudta összeszedni magát, elsősorban azért, mert a Német Lászlói, a Minőség forradalma könyvben közzétett útmutató gondolatokat senki nem tudta a XX. század végi és a XXI. század eleji nyelvezetén érthetővé és így politikailag elfogadhatóvá tenni. A Jobbik intellektuális ereje gyenge maradt, a cukisodást a tagok legalább felének a gyomra nem vette be, az okosabbja pedig átlátott a szitán, főleg a jakabi színeváltozása után. A gondolkodó, de enyhe kisebbségbe szorult MIÉP-esek érezték, hogy valami nem stimmel. Észrevették ugyanis azt, hogy a MIÉP-ből indok-nácit próbálnak faragni azért, hogy lehessen a magyarokat antiszemitázni és rasszistázni. A jakabi ámokfutás végképp diszkreditálta a patrióta irányvonalat és a komcsi gyakorlatot átvéve a diplomás kommunisták a megmaradt talpasokat szélsőjobbról átvitték, a forradalmi szélsőbalra, hátha verőemberekre is szükség lesz. Egyéb iránt Kocsis Máté a VIII. kerületet gatyába rázta, és a parlamentben sem ijedt meg a balosok durva fenyegetőzésétől sem. Pikó meg a nyóckert másfél év alatt visszazüllesztette, pont úgy sőt még mélyebbre, mint ahogy Karácsony mindenre alkalmatlan elvtárs az egész Budapestet.
syphax
2021. július 01. 15:45
Kocsis Máté NAGYSZERŰ EMBER. SOK ILYEN KÉNE!!!
írmag
2021. július 01. 10:38
Az interjú írásos leiratát mielőbb ki kell adni és súlyának megfelelően ismételni, különösen a 2022. évi választások eredményességéért. A magyarellenesség sem a gyermekeket, sem a felnőtteket nem érinthet, hiszen Magyarországon élünk!
szürkeSzarvas
2021. július 01. 07:47
Kocsis alkalmas politikus. Rendes kis csurkista volt,az apukája is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!