Kocsis: Jakab bohócműsora roppant unalmas és szánalmas

2021. június 07. 15:33

Gyurcsány jobbikos betanított munkása keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel – írja a Fidesz frakcióvezetője.

2021. június 07. 15:33
null

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán kommentálta Jakab Péter parlamenti viselkedését. 

„Jakab Péter »aszongya«, hogy megint úgynevezett keményeket szeretne mondani a mai napirend előtti felszólalásában. Anyám, borogass!” – kezdte bejegyzését Kocsis. A frakcióvezető szerint „Gyurcsány jobbikos betanított munkása” keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel, az előadni kívánt bohócműsora pedig már roppant unalmas és szánalmas.

A fideszes politikus úgy gondolja, hogy mindenki tudja, hogy Jakab Péter produkciója még csak nem is a kormányoldal gyalázásáról szól, hanem kizárólag a saját szereplési vágyáról. A kormánypárti frakciók mai távolmaradásáról pedig azt írja: „Sajnos, bizony, nem leszünk közönsége a »művész úrnak«, de még az is komoly vita tárgya nálunk, hogy az alpári vagdalkozása egyáltalán megvetésre érdemes-e.

Szóval ne bántódjon meg a kezdő ávós tempó bohócsipkával koronázott királya, de ma a falnak kell elmondania, amit szeretne.

Amint végzett, visszamegyünk a terembe. Szép napot!” – zárta sorait Kocsis Máté.

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. június 07. 20:17
Jákób csörgősipkás zsidó? Az.
BossN
2021. június 07. 18:06
Jakab gyenge mutatványos műsora tökéletes diagnózis a moslékellenzék béka segge alatti állapotról.
Rocktoberi
2021. június 07. 17:24
A parizeus műproli egy dupla nulla. A kocsmában már pofán vágták volna a bugris viselkedése miatt. A parlamenti kekeckedésének csak annyi következménye van, hogy az agyhalott hívei összeadják a büntetésre a pénzt. Szánalmas szájkaratés.
files32
2021. június 07. 17:14
Kivonulni azt tudtok buzikám, mint a trianoni megemlékezésről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!