Kálomista: Az Elk*rtuk hosszú ideje az első film, amibe a producerek saját pénzzel szálltak be

2021. június 09. 12:37

Az Elk*rtuk producerei a film finanszírozására vonatkozóan megjelent sajktócikkek hatására úgy döntöttek, hogy publikussá teszik annak hátterét.

2021. június 09. 12:37
null

A film producerei nyilvános felhívásnak szánják ezt tekintettel a nagy mértékű önrészre és kifejezetten várják a további támogatókat. Ehhez kapcsolódóan egy bárki számára elérhető támogatói oldalt is indítottak.

„Az Elk*rtuk című film az önrészen kívül támogatásokból állt össze, és szeretnénk még továbbitámogatókat gyűjteni, ezáltal is átláthatóvá tenni a költségeket” – mondta Helmeczy Dorottya. „Hosszú évek óta ez az első olyan magyar film, amelynek a gyártásába a producerek saját pénzzel is beszálltak. Emellett eddig is sokan támogatták, hittek a történetben, és üzleti befektetést is láttakbenne. A továbbiakban szeretnénk szélesre tárni ezt az ajtót, és lehetőséget adni arra, hogy akiszeretne – névvel vagy név nélkül – szerepeljen a film támogatói között” – árulta el a producer.

Kálomista Gábor az újságnak elmondta: „akik úgy szeretnének az ügy mellé állni,hogy a 2006-os eseményekhez kapcsolódó személyes történetüket akarják elmesélni, vagyfontosnak érzik, hogy beszéljünk a közelmúlt legsúlyosabb hazai politikai botrányáról, az Elk*rtukcímű film Facebook oldalán az alkotók létrehoztak egy Emlékezzünk oldalt. Itt bárki megoszthatja a saját élményét, fotóját, emlékét. Az anyagokból készült kordokumentumok mindenki számáraelérhetők lesznek.”

Fotó: Elk*rtuk, Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 11. 08:03
Két dolgot nem hiszek el: az egyik, hogy 800 millát költöttek rá a másik azt sem, hogy nem adófizetői pénzek voltak ! Ahol kálomista megjelenik, ott ezerrel megy a lenyúlás, lásd veszprámi kézilabda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OberEnnsinnen
2021. június 10. 15:02
Helyesen: Ne gondolja senki, bármilyen sikeres: hogy KIZÁRÓLAG az ő zsenialitásából keletkezett a gazdagsága.
geyza1947
2021. június 10. 08:03
Kálomista, miért hazúdsz ? Bizony a nagy titokban forgatott ocsmányságod minden fillérje közpénz volt, de azon felül is szakitottál rendesen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balbako_
2021. június 09. 17:45
A siker biztos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!