Hollik: A baloldal támadja a családi adó-visszatérítést

2021. június 30. 16:20

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldal támadja a családi adó-visszatérítés tervét, ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét erről a kérdésről a nemzeti konzultációban.

2021. június 30. 16:20
null

Hollik István az MTI-hez szerdán eljuttatott videónyilatkozatában úgy fogalmazott: a baloldal „azonnal támadásba lendült”, amikor meghallotta a kormányzat tervét a családi adó-visszatérítésről.    

Nem meglepő, hogy a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc a parlamentben egyszerűen csak elvetemültnek és ésszerűtlennek nevezte az adócsökkentési terveket,

hiszen az elmúlt években a baloldal egyszer sem szavazta meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, például a családi adókedvezményt, de az otthonteremtési támogatások egyetlen elemét sem. A kormánypárti honatya szerint most a családi adó-visszatérítés kérdésében is politikai vita van, hiszen a Fidesz-KDNP támogatja a tervet, a baloldal viszont támadja azt.    

„Ezért fontos, hogy minél több magyar ember mondja el a véleményét a nemzeti konzultációban a családi adó-visszatérítésről, hogy ebben a kérdésben is "létre tudjunk hozni nemzeti egyetértést” – hangsúlyozta Hollik István.

(MTI)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. június 30. 20:58
De azonnal zsebre is vágjak majd!
Lombi
2021. június 30. 18:29
Persze hogy támadják. Jól kitömött államkasszát szeretnének örökölni, ha esetleg mégis csak összejönne nekik. Talán, ha esetleg az lmbtq szervezeteknek adnák......
Harangláb
2021. június 30. 17:31
"Komoly" közgazdasági elemzés jelent meg a hvg-ben, hogy ez mennyire káros...Gondolom, a helikopter pénz az hasznos volna...:)))
Theorba
2021. június 30. 17:14
A luftballonhámozás művészete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!