Hétfő reggeltől átvehetők az Eb-karszalagok

2021. június 14. 11:04

A karszalagokat védettségi igazolvánnyal lehet felvenni.

2021. június 14. 11:04
null

Az MLSZ honlapja arról ír, hogy a holnapi magyar-portugál meccs előtt az emberek időben menjenek el felvenni a karszalagot, amit a védettségi igazolvánnyal tudnak felvenni, és töltsék le azt az applikációt, amiben a jegyüket megkapják: EURO-jegyek a neve, így gyorsabb tud lenni a bejutás.

Három helyszín

A kedd esti Magyarország-Portugália Eb-mérkőzés előtt két teljes napjuk lesz a szurkolóknak arra, hogy átvegyék a védettséget igazoló karszalagjukat, írják, amellyel kedden beléphetnek a Puskás Arénába. Az átvételi pontok már a találkozók előtti napon, vagyis hétfőn 8 órától teljes kapacitással működnek, a cél, hogy mind az 50 ezer magyar szurkoló gyorsan, zökkenőmentese átvehesse karszalagját. A karszalagok minél zökkenőmentesebb átvétele érdekében Budapesten három könnyen megközelíthető helyszínen,

összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján.

A cél, hogy minden szurkoló a lehető leggyorsabban hozzájusson a szalagjához. Az átvételi pontok hétfőn reggel 8 órától egészen 20.00 óráig lesznek nyitva minden helyszínen, így mindenki a számára legkedvezőbb időpontban veheti át azokat.

Időben vegyük át a karszalagot!

Hangsúlyozzák: a budapesti és a fővároshoz közeli szurkolóknak a találkozó előtti napon érdemes átvenniük a karszalagjukat. A vidékről érkezők pedig a mérkőzés napján, hosszabb sorban állás nélkül juthatnak hozzá a karszalagokhoz reggel 7 órától a három helyszínen. A helyszínek: Groupama Aréna (a stadion Üllői úti oldalának Népligethez közelebbi sarka), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna. A külföldről érkező szurkolók, a mérkőzések előtti napokon és a meccsnapokon a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket, írják.

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abcde12345
2021. június 14. 18:37
Ha egy külföldi focidrukker egy PCR teszttel mehet állatkertbe, fürdőbe, moziba, stb. egy magyar állampolgár pedig csak azért nem mert magyar, addig ezen nincs mit magyarázni és védeni! Botrányos! Egy magát nemzetinek nevező kormánytól! Azok a honfitársaink, akiknek egészségügyi okokból nem ajánlott az oltás, meg maradjanak otthon, illetve dolgozzanak, hogy adót fizethessenek, mert a szórakozás, pihenés nekik nem jár?!?
békalepcse
2021. június 14. 17:34
Szopatás felsőfokon, de tapsol neki a zistenadta...
reflex
2021. június 14. 15:54
Ezt írja Föld S. Péter "A köztévé sunyisággal rajtolt az Európa-bajnokságon" Én írtam levelet az MTVA-nak és ide a Mandinernek is hogy reagáljanak erre a cikkre de semmi. 10:28 (5 órával ezelőtt) A HALLGATÁS BELEEGGYEZÉS ? "Azt még látni szoktuk, hogy csapatok kifutnak a pályára, eléneklik országuk himnuszát, majd a következő pillanatban reklámot mutatnak, és a két csapat összeállítását. Utóbbit meglehetősen sajátos módon. Azt hihetnénk, azzal, hogy nagyban, az egész képernyőt kitakarva mutatják, hogy melyik csapatban kik játszanak, informálják a nézőket, a valóságban azonban ennek épp az ellenkezője történik: eltitkolnak egy lényeges információt a nézők elől, jelesül azt, hogy a csapatok nagy része letérdel a mérkőzések előtt, ezzel az egyezményes gesztussal fejezve ki, hogy elutasítják a rasszizmust, a kirekesztést. A köztévé nem mutatja ezeket a pillanatokat, mire visszakapcsolnak, már kezdődik a meccs, így a néző egy fontos, nem a labdarúgásról szóló, de attól nagyon nem független eseményről lemarad." Itt a teljes : https://hirklikk.hu/kozelet/a-..
llnnhegyi
2021. június 14. 14:23
Sulammit! -:))))) Szia! Szemed a pályán legyen! Jó szurkolást. Magyar győzelemnek tapsoljatok! Hajrá Hajrá Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!