Hajózás: a főváros helyett a kormány működteti

2021. június 04. 14:39

Szentkirályi Alexandra szerint, ha a fővárosi önkormányzat nem képes ellátni a feladatát, akkor a kormány, ahogy már sokszor, kisegíti.

2021. június 04. 14:39
null

Szentkirályi Alexandra egy hajó fedélzetéről számolt be arról, hogy szomorúan vették tudomásul, hogy a 2012-ben Tarlós István idején indult BKV hajójáratokat a főváros mostani vezetése már nem indítja el. Pedig nagyon sokan szerették a vízi közlekedést, hiszen várost lehetett nézni a fedélzetről, de el is lehetett kerülni a forgalmi dugót.

A kormányszóvivő azt mondta, sok ezer budapesti csalódottságát kívánja orvosolni az állami hajózási társaság, a Mahart döntése, amely vállalta, hogy körjáratot indít Budapesten.

Ha az önkormányzat nem képes ellátni feladatát – jelentette ki Szentkirályi Alexandra –, akkor a kormány, ahogy már sokszor, kisegíti.

Így van ez most is, annak érdekében, hogy azok, akik még nem látták a pesti vagy a budai panorámát a Dunáról, megcsodálhassák vagy, hogy az idelátogató külföldi turisták - akikre éppen most van a fővárosnak a legnagyobb szüksége - élményekkel tele utazzanak haza, öregbítve a főváros hírnevét” – mondta a kormányszóvivő.

Szentkirályi Alexandra videóját teljes egészében az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. június 05. 01:14
Nagyszerű dolog lenne a turistáknak, csak az a helyzet, hogy a turisták belépése az országba ma is tilos. Lásd a 408/2020.kormányrendelet 5. paragrafusát, mely szerint nem magyar állampolgár személyforgalomban Magyarország területére – törvényben vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel – nem léphet be.
nempolitizálok
2021. június 04. 21:47
Lassan meg is pisiltetik ezt a szerencsétlent.
flesh ripper
2021. június 04. 20:08
Ügyes, okos, szép és becsületes patrióta lányok, asszonyok...A kormánypárt, a patrióta oldalon. Miközben, gonosz, alantas, visszataszító, agresszív, hörgő, romboló, sikítozó, üvöltöző némberek a másik, a moslékos-böszme oldalon: Vadagyai, Hiénatimea, Botmixeres, Bangóné, Naszály-Nagyszáj, Gurmai..., BÖSZMÉNÉ!
nyugalom
2021. június 04. 19:04
A baloldaliakat kerjük kizárni! Kamuugeri es csaladja ne vegye igenybe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!