„Bukott miniszterelnökként” írt Gyurcsányról, most mégis a DK támogatásával indul Pál Gábor

2021. június 04. 10:34

A Jobbik jelöltjeként induló Pál Gábor a DK támogatását is élvezi a baloldali előválasztáson, pedig 2010-ben még a hazudozást és a 2006-os őszi rendőrterrort emlegette Gyurcsánnyal kapcsolatban.

2021. június 04. 10:34
null

„Miközben a Fideszt és a Jobbikot igyekezett összemosni, a 2006-os őszi rendőrterrort és az akkori kormányzati magatartást is büszkén vállalta Gyurcsány Ferenc” – írta Pál Gábor 2010-ben a Magyar Hírlap hasábjain Gyurcsány Ferencről.

Fidesz vs. Jobbik

Mint Pál Gábor írta, Gyurcsány Ferenc szerint „a Fidesz és Jobbik között gondolatazonosság van. A Fidesz akár demokratának is tűnhet a Jobbikhoz képest, de a demokraták oldaláról nézve a szélsőségesség enyhébb formája – mondta a bukott politikus. Közölte, a Magyar Gárda értékeivel és céljaival kifejezi mindazt, amit Orbán Viktor gondol a világról.”

Gyurcsány saját magát és egyre szűkülő táborát szerényen a demokrácia, a modernitás és a nemzeti progresszió lényegében kizárólagos örökösének nevezte”

– írta Pál Gábor cikkben, mely a címlapon „Gyurcsány újra hazudozik” címmel jött le.

Nagyobb felbontáshoz kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza ki a „Kép megnyitása új lapon” opciót!
Nagyobb felbontáshoz kattintson jobb egérgombbal a képre, majd válassza ki a „Kép megnyitása új lapon” opciót!

Változó világ a „bukott miniszterelnökkel”

A cikkben Pál Gábor arra is kitért tizenegy évvel ezelőtt, hogy az „egykori pártelnök és miniszterelnök azzal ámította közönségét, hogy az elmúlt nyolc évben folyamatosan épült az ország, az eladósodásért pedig az Orbán- és a Medgyessy-kabinet a fő felelős”.

Pál Gábor cikke, mely „A bukott kormányfő pojácamód állt be Mesterházy mögé – Gyurcsány újra hazudozik” azért érdekes, mert jelenleg a Jobbik jelöltjeként indul a baloldali előválasztáson Pest megye 3. számú választókerületében, mégpedig a Demokratikus Koalíció támogatásával: 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. június 04. 14:48
Legalább a bizonytalanok fontolják meg: ez az összFegyenc Párt láthatóan mindenre képes, meg az ellentettjére is. Ki akarhat ekkora zsákbamacskát egy jól dolgozó kormánnyal szemben? Csak azért, mert "bárki jöjjön, csak ne Orbán"...:
llnnhegyi
2021. június 04. 14:25
A DK ( Apró klán) emberei mindenre képesek. Apró Antal fogadta a megtorlás egyik támogatóját Mactungot 1957-ben. Elhatározták megölik Nagy Imret! Az aljas unokája Dobrev Klára fél Magyarországot kirúgna!
Sulammit
2021. június 04. 13:49
Még borotválkozni is tükör nélkül szokott.
szürkeSzarvas
2021. június 04. 13:15
A Klein család "visszavette" az álnyilas kisérletből a zsobbikot-igy a maradottaknak a szart is meg kell enni-ami ugye nevetsédes. Várjuk vissza a hiteles(!) Szegedi Csanádot.(ma már Chanad-héberül.) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!