Az UEFA-t támadja Soros lobbistája a Twitteren

2021. június 24. 08:26

A aktivista az Európai Labdarúgó-szövetséggel szembeni civil bojkottra szólított fel.

2021. június 24. 08:26

Ismét véleményt nyilvánított Gerald Knaus, a Nyílt Társadalom Alapítvány egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, aki a migrációs kérdés kapcsán a Magyarországot érő támadások egyik koordinátora lehetett a Magyar Nemzet szerint. A milliárdos lobbistája kedden nyilvános Twitter-bejegyzésben ment neki az UFEA-nak – vette észre lap.

Knaus azután tette közzé indulatos bejegyzését, hogy kedden kiderült: az UEFA vezetősége úgy döntött, hogy a müncheni stadion a városvezetés döntésének ellenére nem kaphat szivárványos kivilágítást a szerdán megtartott német-magyar Eb-meccsen, mivel annak politikai motivációja nem összeegyeztethető a labdarúgó-szövetség alapelveivel.

A lobbista az Európai Labdarúgó-szövetséggel szembeni civil bojkottra szólított fel, majd a szövetség igazgatósági tagjairól is kirakott egy képet, amit az alábbi hozzászólással látott el: „Ki fél tőlük?”.

Mindenkit megünneplünk, aki szembeszegül vagy ignorálja az UEFA-t. Ki irányítja a lámpákat Münchenben? Civil engedetlenség, valaki? Meglátjuk, megpróbál-e majd megbüntetni bárkit is az UEFA…” – írta.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lenyeg Telen
2021. június 24. 17:21
Várható volt, hogy támadni fognak a szivárványos dzsihadisták...
olajfa1
2021. június 24. 12:53
A suszter maradjon a kaptafánál, a "GENDER MEG MARADJON A SZOBÁJÁN BELÜL"!!!! és ne legyen erőszakosabb a fasisztáknál!
vigyor
2021. június 24. 12:11
Knaus rábaszott...és így van ez jól.
lemez
2021. június 24. 12:00
Még hogy nincs buzi lobbi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!