Nem viszonozta az érzelmeit a 24 éves lány, ezért ölt a szegedi kettős gyilkosság elkövetője

2021. június 22. 07:53

Kiderültek a bűncselekmény részletei.

2021. június 22. 07:53
null

Mint arról korábban beszámoltunk, Szegeden gyilkosság áldozata lett egy pár. Az elkövető, dr. Vitális Attila gyógyszerész egy vadászpuskával végzett az áldozataival, majd elmenekült a helyszínről, és később öngyilkos lett. Most megjelent több részlet is a bűncselekménnyel kapcsolatban a Blikken.

Vitális a gyilkosság előtt pár héttel szerzett fegyvertartási engedélyt, mint kiderült azzal a szándékkal, hogy végezzen a szerelmét nem viszonzó 24 éves lánnyal és annak a párjával. A gyógyszerész a bűncselekmény során először a lányt sebesítette meg, majd két lövessél végzett a férfival. Ezt követően a halálos sérülést szenvedett lányt megerőszakolta, majd elmenekült a helyszínről.

A Blikk beszámolt arról is, hogy a gyilkosság áldozatául esett pár néhány hónapja költözött össze. Nem tudták azonban, hogy Vitális Attila is ugyanabban a házban bérelt lakást, hogy onnan figyelje a lányt.

Címlapképen: dr. Vitális Attila, az elkövető

Kép forrása: Police.hu

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. június 22. 10:52
"Nem viszonozta az érzelmeit a 24 éves lány, ezért ölt a szegedi kettős gyilkosság elkövetője" "Ezt követően a halálos sérülést szenvedett lányt megerőszakolta," Milyen érzelmei lehettek ennek a beteg állatnak, hogy megsebesíti, aztán a vérző-haldokló lányt megerőszakolja? Állati ösztönei esetleg voltak, de nem érzelmei.
zakar zoltán béla
2021. június 22. 09:59
Az arca....+ Szakáll-bajusz+Dr...
Nannyó
2021. június 22. 09:36
Egy haldokló nőt megerőszakolni... édes Istenem, de beteg világ...
héttörpe
2021. június 22. 09:14
És az őt vizsgáló orvost bántódás sem éri majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!