Dobrev Klára a NER darabokra bontását ígéri

2021. június 12. 11:02

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint nem lehet megengedni, hogy a hatalom arra használja fel a teljes államigazgatást és a jogszabályokat, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa.

2021. június 12. 11:02
null

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) „darabokra bontását” ígérte a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje az ellenzék választási győzelme esetére szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Dobrev Klára azt mondta:

nem lehet megengedni, hogy a hatalom arra használja fel a teljes államigazgatást és a jogszabályokat, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa.    

„Ennek a világnak fogunk 2022-ben véget vetni” – jelentette ki. Az oligarchák vagyonának zárolására tett javaslata kapcsán a politikusnak feltették a kérdést: ki az oligarcha, valamint ő és férje, Gyurcsány Ferenc annak számít-e?  Az az oligarcha, aki kormányfői, miniszteri pozícióját arra használja, hogy barátait és családtagjait gazdagítsa – válaszolta Dobrev Klára. A politikus szerint vizsgálni kell azoknak a vagyonát, akik az elmúlt évek közbeszerzésein úgy jutottak milliárdokhoz, hogy rajtuk kívül nem volt más versenyző, továbbá azokét, akik túlárazással dolgoztak.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. június 20. 10:45
Igérni lehet, locskáná drága. Bizonyára az egész országot szétigérgetted már az EP-ben mind az öt beszélt nyelveden. Ha hagynánk, be is váltanád, ahogy az urad is tette, és úgy lennénk európai magyarok, hogy szőröstül-bőröstül az európaiaké lennénk.
geyza1947
2021. június 14. 10:16
Ha a kinai vakcina miatt ujra bedurran a járvány és a halottak futószalagon jönnek majd, akkor vége lesz a NER-nek és Orbánnak. Sajnos a jelek nem jók, sorra derülnek ki, hogy a kinaival oltott embereknek nulla a védettségük !
rókabácsi
2021. június 14. 09:59
bolsevik csákánnyal?
Korrupt Kornél
2021. június 12. 22:24
Jól tudom amerikai elnök csaj az lehet, aki az USa ban született? Ha már annyira nyalják usáik seggét dobrevék, ezt nálunk is be kell vezetni! Semmi beosztást az államapparátusban külföldön születettnek! Érted ugye klára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!