Felhívással fordult az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekhez Dobrev Klára

2021. június 25. 10:32

Közös levelet írna velük az uniós tagállamok vezetőinek.

2021. június 25. 10:32
null

Kedves Fekete-Győr András, Jakab Péter, Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Pálinkás József! Írjunk közös levelet, mutassuk meg, hogy Magyarország az EU tagja marad 2022 után is!” – olvasható Dobrev Klára Facebook-oldalán.

Az Európai Tanács tegnapi ülésén világossá vált, hogy ma közelebb vagyunk ahhoz, hogy Orbán kivezesse hazánkat az EU-ból, mint korábban bármikor” – állítja a posztban Dobrev.

Dobrev azt írja:  kezdeményezi, hogy „minden ellenzéki miniszterelnök-jelölt írjon közös levelet az uniós tagállamok vezetőinek arról, hogy bármelyikünk is lesz a következő miniszterelnök, Magyarország az Európai Unió tagja marad.

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint előbb-utóbb választani kell Orbán és Európa között, „a kettő együtt hosszútávon nem fog menni.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2021. július 14. 17:59
Felfelé menet átesik a nyelvén, míg lefelé meg csak úgy rúgkapál.
Harangláb
2021. július 14. 17:25
Valaki szólna a Dromedár-eszűnek, hogy Orbán egy szóval sem mondta, hogy el akarná hagyni az Uniót...:)
Ferry63
2021. június 26. 11:49
Te bolgár ribanc, azt hiszem sok magyar mindent elfogadna , csak hogy nehogy ti legyetek hatalmon ! Amilyen seggnyalást csináltok az EU felé már undorító, és te inkább a Feri előtt ereszkedj térde!
Czápa
2021. június 25. 16:55
Klárika! Ez nem elég. Területi önrevízió is szükséges. Tiszántúl legyen román. Észak-kelet szlovák, dél-nyugat horvát, dél-kelet szerb. Budapest maradjon magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!