Bányai Gábor: Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem!

2021. június 14. 17:11

„Minden vizsgálati eredményem szerint a Covid okozta károkat a szervezetem meggyógyította, a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult” – közölte a jóhírt hétfőn a korábban lélegeztetőgépre került politikus.

2021. június 14. 17:11
null

Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem” – írta Instagram oldalán megosztott bejegyzésében Bányai Gábor, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn.

„Pontosan 111 nappal a kórházba kerülésem után az egészségemért való küzdelmem első szakasza lezárult”

Minden vizsgálati eredményem szerint a Covid okozta károkat a szervezetem meggyógyította,

a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult” – közölte a jóhírt a politikus.

Bányai Gábor hozzátette:

Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve Önöknek is. Tudom, hogy több ezer ember imádkozott értem!”

– fogalmazott.

„Köszönök mindent! Hamarosan találkozunk!”

A politikus külön köszönetét fejezte ki az orvoscsapatnak is: „Szeretném külön is kifejezni hálámat, és köszönetet mondani Prof. Dr. Babik Barnának, aki a kezelésemet vezényelte, valamint orvos és ápoló csapatának, hogy megmentették az életemet, és egy percig sem szűntek meg hinni a gyógyulásomban! Nélkülük nem lehetnék újra együtt a családommal!” – szögezte le.

 

Bányai Gábor bejegyzésének teljes szövegét, változtatások nélkül az alábbiakban olvashatja:

“Sem magasság sem mélység nem rettent”

Kedves Barátaim!

Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért!

Minden vizsgálati eredményem szerint a Covid okozta károkat a szervezetem meggyógyította, a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult. Szinte olyan, mint a betegség előtt volt. Május közepén előkészítés alatt állt a Budapestre szállításom, mondván, tüdőtranszplantációra lesz szükségem, hála Istennek, erre nem került sor!

Pontosan 111 nappal a kórházba kerülésem után az egészségemért való küzdelmem első szakasza lezárult. Most a rehabilitáció következik, amihez rengeteg erőre és türelemre lesz szükségem. Hihetetlenül hosszú idő volt ez, ami ténylegesen számomra alig tűnt 5 percnek.

Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve Önöknek is.
Tudom, hogy több ezer ember imádkozott értem!

Szeretném külön is kifejezni hálámat, és köszönetet mondani Prof. Dr. Babik Barnának, aki a kezelésemet vezényelte, valamint orvos és ápoló csapatának, hogy megmentették az életemet, és egy percig sem szűntek meg hinni a gyógyulásomban! Nélkülük nem lehetnék újra együtt a családommal!

Köszönök mindent!
Hamarosan találkozunk!

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 15. 10:12
Nem ismerem a kélpviselőt és mint keresztény ember rosszat nem kívánok neki. Pusztán óhatatlanul felmerült bennem, hogy hány "jelentéktelen" idős embert hagytak meghalni mindeközben. Mert nem vagyunk egyformák, születni jó helyre kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bell & Sebastian
2021. június 14. 23:45
Nem akartam itt lihegni, ezért csak leszögezem, a hite csodát tett. Deo grátias.
misi53
2021. június 14. 23:22
Átéltem , 7nap lélekgép ,20 nap intenzív után átérzem a szenvedését ! Viszont szép álmaim voltak , ha tetszik érteni ! Előre !
balbako_
2021. június 14. 21:17
Megsegítette a Jóisten!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!