Botrány tarkítja Dobrev Klára országjárását

2021. június 04. 20:34

Tüntetők zavarták meg a Demokratikus Koalíció országjárását Egerben, egyikük gázpisztolyt rántott. Sérülés nem történt.

2021. június 04. 20:34
null

Dobrev Klára pénteki, egri utcafórumát „provokátorok próbálták megzavarni. Mivel a nagyjából kétszáz fős kampányeseményt nem sikerült félbeszakítaniuk, egyikük egy váratlan pillanatban egy fegyvert rántott elő, és ráfogta a rendezvény egyik résztvevőjére. Miután a DK EP-képviselője, Rónai Sándor rendőrt hívott a fegyverrel hadonászó férfi miatt, a kiérkező rendőri egység golyóállómellénybe öltözött, és őrizetbe vette a provokátorokat” – számol be az esetről a Demokratikus Koalíció Facebook-posztja.

A párt miniszterelnök-jelöltje az atrocitásról szóló beszámolójában közölte, hogy mindenki rendben van, személyi sérülés nem történt.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. június 05. 16:21
A régi Gyurcsányi trükk. Egy öntámadás, áldozattá válás minél nagyobb nyilvánosság előtt, legyen róla kép a médiában - ez eltörli szerintük az összes mocskot, az összes bűnt. Ez ment 2006-ban is, úgy látszik ezt a kártyát játsszák ki most is. Nem kellene felülni, emberek.
Harangláb
2021. június 05. 16:08
Annak idején valami bálnát hurcibáltak körbe az országban, csődültek a népek megnézni, manapság csak egy óriás tapírra fussa a kommenistáknak?! :)))
Tiszafa
2021. június 05. 15:21
Tuti, hogy megrendezett jelenet volt. A pisztolyos jelenetet előadó srácot már ki is fizették. Azt kell csak megnézni, kié a pisztoly? Kinek a nevén van? Nem lepődnék meg, ha a tulajdonos egyben a Degenerált Koalíció tagja lenne.
kékFogúHarald
2021. június 05. 14:52
Ez pont olyan volt, mint a maláj gép lelövése Ukrajna felett. Még húzta a csíkot a gép az égen, mikor a kijevi rádió bemondta: az oroszok voltak, az oroszok ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!