Volner János: Meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást

2021. május 28. 14:51

Volner pártja nem fogja hagyni „a bűncselekmények elkövetését”.

2021. május 28. 14:51
null

„Senkit ne érjen meglepetésként: meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást” – közölte egy Facebookra feltöltött videóban Volner János, a Volner Párt elnöke. 

Mint mondta, nem azért, mert „Feri már eldöntötte, hogy hiába vezeti Jakab a népszerűségi listát, Karácsony lesz a befutó”, hanem mert az előválasztási folyamat számos visszaélésre, „akár adatvédelmi szempontból aggályos bűncselekmények elkövetésére” is alkalmat ad a baloldali pártok részére.

A bűncselekmények elkövetését a Volner Párt nem fogja hagyni”

– szögezte le a pártelnök.

Arról, hogy milyen módon fogják meghackelni az előválasztást, nem közölt részleteket. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2021. május 31. 14:40
Természetesen nem hekkeljük meg az előválasztást, mert mi patrióták ennél sokkal becsületesebbek vagyunk, de ha mégis valaki más akarná (mondjuk külföldi titkoszolgálatok), akkor azt kellene csinálni, hogy mindenütt a jobbikos jelöltre szavazni (ahol nem indul, ott a legesélytelenebbre), és természetesen Jákob Péterre. Mivel Böszme vagy a nejét, vagy Kisböszmét akarja jelöltnek, kénytelen lesz Jákobot félreállítani, amin remélhetőleg a jobbikosok úgy bepipulnak, hogy bárkire szavaznak, csak DK-s vagy MSZP-s jelöltre nem.
Lauder Stenonis..
2021. május 31. 09:43
A volner párt mind a 10 tagja rész vesz majd a hackelésben?
geyza1947
2021. május 30. 16:01
Ha jól tudom az ellenzék demokratikus előválasztása jogszerű és még a fidesz is elismerte azt ! Ha mint ebben az esetben, egy akármilyen párt vezetője előre bejelenti azt, hogy meghekkeli a választást, az ezzel törvénytelenséget jelent be előre. Ilyen esetben a rendőrségnek kötelessége lenne ezt a volt zsarút bevinni és kifaggatni alaposan és megakadályozni azt ! Vagy tévedek ?
Robur
2021. május 29. 14:31
Hülye köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!