Vízgereblyézők: méhlegelő

2021. május 21. 15:38

Javasolnám a budapesti városvezetésnek, ne álljon meg félúton! Legyen a fővárosnak saját méze is!

2021. május 21. 15:38
Rákay Philip

„KULLANCSNAPOZÓ, FÜLBEMÁSZÓLIGET, KATICAKALANDPARK, HANGYAKORZÓ, CSÓTÁNYPROMENÁD...

A budapesti rovarhotel nyomasztóan esedékes ötlete után itt a legújabb semmittevő, vízgereblyéző – ám remekül kommunikálható – ballib vívmány: a MÉHLEGELŐ!

»Hú, de menő lesz bakker! Hívjátok gyorsan Andrist, Annát és Katkát is, ők mondják el Gergőnek, mekkora ötlet! Ha ez bejön, Andrist még a Partizán is rehabilitálja!« – sikkanthatott fel valamelyik Momentumos agytröszt, s a gondolatot azonnal tett is követte Újbudán.

Gratulálunk! Javasolnám a budapesti városvezetésnek, ne álljon meg félúton! Legyen a fővárosnak saját méze is! Nagyszerű marketing kampány épülhetne köré.

Például árulhatnák a terméket »Belvárosi szmogos gyermekláncfűméz, kutyagumin érlelt fekete aranya« néven!

(Ha valaki, én aztán tényleg a méhekkel vagyok, de ők nem a fűben/gazban, hanem a virágokon érzik jól magukat. Vagy tévedek?)”

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pdjames
2021. június 28. 11:16
Szólni kéne Pokorninak, ne nyomassa már azt a méhbarát kerület baromságot. Nemrég avatott fel a a Normafán egy rovarhotelt, sőt meghirdette a természetbarát kert pályázatot is, jutalmat is tűzött ki.
marica61
2021. május 22. 19:41
mi lesz vajon annak a következménye ha a városba telepitett méhek megcsipnek egy méh csipésre alergiás személyt és netán belehal
iimre
2021. május 22. 17:22
"Vízgereblyézők: méhlegelő" A született állatok nem politizálnak: ha tudnak, alkalmazkodnak a körülményekhez, maradnak; ha pedig nem tudnak, keresnek másik élőhelyet. A méhlegelő ötlete olyan, mintha vki a vadetetőnél körbemutatva azzal büszkélkedne, micsoda szelídített háziállatai vannak -- parasztvakítás az egész...
szürkemókus
2021. május 22. 14:00
Rákay tönkretette a Tarányi présházat Szentgyörgy-hegyen. Egy csodálatos, majd 250 éves műemléket szerzett meg ez a SENKI, és hányingerkeltő módon átalakította, elzárta a közutat, amit lenyúlt. Tipikus ner lovag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!