Vágó sajnálja, hogy nem tud perelni

2021. május 14. 16:57

„Semmi konkrét vád nem hangzik el velem kapcsolatban, csak álszent, sunyi célozgatások, összekacsintások” – írja a DK-s kvízmester.

2021. május 14. 16:57
null

Vágó István azt írja a Facebook-posztjában, hogy most már meg kell szólalnia, mert megint megírták – ahogy fogalmaz – a lakájmédia egyik zászlóshajójában az élettörténetét. Mint állítja, mióta rajta van a FB-on, ott látható a medimpexes előtörténete, s kiderül az is, hogy az első munkahelye a Chinoin gyógyszergyár volt.

Vágó: „Apámat vádolják »hálózati tevékenységgel«”

Majd közli, hogy az apja „országszerte elismert és tanítványok ezrei által rajongásig tisztelt nyelvtanár volt, ezért választotta ki az UNESCO (és nem az AVH, KGB, NBH stb., ahogy azt a PestiTV erről szóló műsorában Schiffer Andrásék sunyi mosolygások és kacsintások közepette sugallták”.

Kijelenti, hogy az egyetlen érdemi vád ellene az, hogy úti jelentéseket minimum készített. „Ezt bevallom. Nagy dolog, minden külkeresnek, hivatalos kiküldöttnek, külföldi ösztöndíjasnak (pl. Orbán Viktor!), cégvezetőnek ez volt a dolga. De ők ebből és apám külföldi munkáiból is csak arra tudtak következtetni, hogy »a hálózati átörökítés tulajdonképpen fontosabb volt mint az esetleges beszervezés«. Apámat vádolják »hálózati tevékenységgel«... De kár, hogy ő már nem tud tiltakozni, de ezt a nevében kikérem magamnak! – fogalmaz.

Manapság a legnagyobb bűnnek állítják be, ha valaki nem beszél nyelveket

Majd bónuszként közli, hogy manapság a legnagyobb bűnnek állítják be, ha valaki nem beszél nyelveket. „Velem kapcsolatban pedig azt, hogy beszélek. Megáll az ész...”– írja.

A posztja végén elismeri, hogy azzal a szemmel olvassa a róla szóló „rágalmakat”, hogy azok peresíthetőek-e.

„Nos, szerintem nem. Semmi konkrét vád nem hangzik el velem kapcsolatban, csak álszent, sunyi célozgatások, összekacsintások, véleménynek csomagolva. A kommentelők persze viszik tovább ezeket, immár ténynek idézve a hazugságokat. És ez lehetett a szerző(k) igazi célja” – jut szomorúan erre a megállapításra.

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G.D. Somo
2022. július 27. 19:53
Azt hittem, Vágó úr írt valami érdemlegeset Ovi "legújabb racista botrányáról", ehelyett önmagáról cseveg, mentegetődzik és fenyeget. Kit érdekel, de igazán? Különben a képen látható bőrdzseki véletlenül nem a Kún Bála hagyatékból származik?
mitfizetsky
2021. május 17. 17:32
Vén seggfej, nem számit mit beszél.
Mátyás01
2021. május 16. 19:29
Tehát sem Vágó, sem Juszt nem tudnak perelni, mert semmi olyan konkrétumot nem írt Mező Gábor, ami ne lenne igaz. Csak fenyegetőzni tudnak, de azt ők is tudják, hogy nincs miért perelni.
Bájron
2021. május 16. 16:20
Vágó egy geci!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!