Szijjártó Péter előtt négy nap, négy ország, és öt város áll

2021. május 25. 09:35

A külügyminiszter nem fog unatkozni a napokban.

2021. május 25. 09:35
null

Kedden a miniszter útra kel: „Mától 4 nap, 4 ország, 5 város Nyugat-Európában. Pénteken jövünk!” – írja közösségi oldalán.

A megosztott kép alapján Szijjártó Péter Dublinban külügyminiszteri konzultáción, Londonban miniszterelnöki tárgyaláson, Lisszabonban az EU Külügyminiszteri Tanácsában, Malagában a konzuli képviselet megnyitásán, Madridban pedig külügyminiszteri konzultáción és Puskás-ünnepségen vesz részt.

A teljes bejegyzést az alábbiakban tekintheti meg:

Kép forrása: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 25. 21:58
Nagyon nem lepne meg ha egy hét múlva Portugália, Spanyolország, Nagy-Britannia, és Írország is elfogadná a magyar oltási igazolványt.
szilamérné
2021. május 25. 15:57
Szijjártó Péter azon túl, hogy kiváló külügyminiszter, külgazdasági miniszter is (azelőtt külkereskedelmi miniszter) egyben, s annak sem utolsó! A londoni Nanushka megnyitó is így a feladatai közé tartozhat. Hihetetlen teherbírású, de ezt csak nagyon stabil családi háttérrel és nagyon jól képzett és jól kiválasztott munkatársakkal lehet véghezvinni. Hajrá Miniszter Úr! Minden elismerésem az Öné.
Lauder Stenonis..
2021. május 25. 14:37
A Naushka megnyitó és a Puskás ünnepség kimondottan külügyminiszteri hatáskör.
teklapavle
2021. május 25. 13:54
"A magyar külügyminiszter látszólag lázas munkával tölti az idei nyarat, elég csak meglátogatni Facebook oldalát hogy erről meggyőződjünk: irodai környezetben, öltönyben, mobiltelefonnal a kezében egyeztet a minszki helyzetről magasrangú külföldi politikusokkal, külügyminiszter kollégákkal az elmúlt napokban. Ehhez képest augusztus 16-án, vasárnap a Lady MRD-en, a Szíjj László tulajdonában lévő luxusjachton láttuk és fotóztuk a miniszter urat az Adrián, Horvátországban, Biograd Na Morutól 25 kilométerre délre, a Kornati-szigetek alatt, a szárazföldtől mintegy 15 kilométeres távolságra, családja körében, nyaralás közben."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!