Szégyellje magát – válaszolta Karácsony a doktoriját firtató újságírónak

2021. május 19. 16:07

Karácsony nem válaszolt az újságírói kérdésre.

2021. május 19. 16:07
null

Bár szombaton, a miniszterelnök-jelölti indulásának bejelentésén Karácsony Gergely még azt mondta: „olyan országban szeretne élni, ahol az újságíró kérdezhet”, kedden viszont már nemtetszését fejezte ki, amiért egy újságíró a doktori végzettségével kapcsolatban kérdezte.

„Azt szeretném mondani önnek, hogy szégyelje magát! Itt egy nagyon fontos ügy miatt jöttünk... Szégyellje magát, ezt szeretném mondani” – válaszolta a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.

A főpolgármester a továbbiakban sem volt hajlandó a sajtó kérdésére válaszolni, mint ahogy Gyurcsány Ferenc sem, aki csupán annyit mondott a felé tartó riporternek: „Maga? Maga semmiképpen sem!”

Nyitókép forrása: hirtv.hu

Összesen 288 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2021. május 20. 21:58
A böszme mit keresett ott a háttérben?
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 20. 20:12
Ajánlom mindenki figyelmébe a "Being there" című filmet, amelyben Peter Sellers alakítja a cukin gügyögő Kajácon Dejdőkét. Érdemes megnézni. Hihetetlen éleslátás...
scandal says Jack
2021. május 20. 14:13
Feri vadonatúj dorkója megvan..? Annyira közvetlen és fiatalos ez a Feri...
scandal says Jack
2021. május 20. 13:52
Ezt a gyülevész bandát...és a legkínosabb, amikor Geri mondatközben megáll és teljesen kiesik a szerepéből Gy.F. krákogására (ami nyilvánvalóan egy előre megbeszélt jel volt..) nagyon hosszú, nagyon kínos másodpercek..."ez nem színvonal" mondta Pierre a Megáll az idő-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!