Fekete Pákó pálinkával kezelte a vakcina mellékhatásait

2021. május 05. 16:52

Orosz vakcinát kapott a mulatós zene legendája, Fekete Pákó, aki pár pohár magyar pálinkával vészelte át a mellékhatások okozta kellemetlen tüneket.

2021. május 05. 16:52
null

Lapite Oludayo nigériai származású énekművész és kongadobos az RTL Klub Fókusz műsora számára nyilatkozott, ahol meghallgattuk legújabb, a „Jerusalema” című dél-afrikai dalról készített magyar feldolgozását. A népszerű opusz dallamain túl azonban a Fekete Pákóként ismert zenész kitért a koronavírus elleni védekezésre, ahol büszkén tudatta a nézőkkel, hogy „egy pozitív tesztet sem produkált” a világárvány eddigi három hulláma során. 

„Megkaptam az orosz, hogy is mondják, Spucint. Amikor aznap elmentem, azt mondta a házi orvosom, nem lesz semmilyen bajom, csak holnap, talán érezni fogom. Gyengeség lesz. Hazamentem, egyből rám jött a gyengeség, fáztam, minden bajom volt. Mit csináltam? Fogtam pár pohár pálinkát, és behúztam” – nyilatkozta a művész a televízió riporterének érdeklődésére. 

Fotó: MTI Fotó: Friedmann Endre

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. május 06. 12:51
2022 Pákó for president!
Areményhal
2021. május 06. 10:11
Hát, "művész " mint Győzike a Bangó banda, nagy aBáj alex stb. Mo-on könnyebb megélni hülyeségből mint munkábol (lásd akár a politikusokat).
antares007
2021. május 06. 09:49
Miért kell egy majmot bemutatni,ahogy iszik? Nincs vmi ami még ennél is semmitmondó hír kedves Mandiner?
zrx8
2021. május 06. 07:17
ennek már mindegy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!