Oltakozásra kéri a bizonytalanokat Leslie Mándoki

2021. május 12. 19:25

Leslie Mandoki németországi studiójában várja, hogy sorra kerüljön a német oltási programban, mely a magyarnál lényegesen lassabban halad.

2021. május 12. 19:25
null

„Míg Magyarországon minden negyedik magyar állampolgár túl van már mindkét oltáson, addig Németországban lassan halad az oltás, az embereknek alig több mint 9%-a kapta meg mindkét vakcinát” – hangzott el a HírTV Magyarország élőben extra című műsorában, ahol a Münchenben élő, 68 éves Leslie Mándoki volt a vendég.

A zenész is vár még az oltásra, és németországi stúdiójában fogadta a HírTV stábját.

A Mandoki Soul Mates frontembere arra kéri a bizonytalanokat, hogy oltassák be magukat. A HírTV Magyarország élőben extra című műsorában Zöldhegyi Katalin tudósítónak azt mondta, hogy a felesége orvos, a koronavírus elleni oltásra mégis hónapok óta várnak, de nem tudják, mikor kaphatják meg.

„Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat!” – hangsúlyozta Leslie Mándoki.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2021. május 14. 09:17
Mándoki egy migráncs. Tartsa tiszteletben a befogadó ország oltási programját. Vagy húzzon el Németországból és menjen haza.
Somaa
2021. május 13. 17:26
Elvégre kell a gazdinak nagyon a mutyi zsákmány...
koronaszepe
2021. május 13. 14:52
Mi ez a nyavalygás, hangulatkeltés? Mándoki magyar, magyar állampolgár, oltassa be magát Magyarországon. Ne keltse a hangulatot a neki menedéket, otthont és jólétet biztosító második hazája ellen. Vagy költözzön vissza Magyarországra.
2xli
2021. május 12. 22:26
Gyere haza, te is megkaphatod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!