Karácsony: Orbán angolja jobb, mint az enyém

2021. május 10. 17:52

Nyelvtudásának hiányosságáról vallott a főpolgármester.

2021. május 10. 17:52
null

Karácsony Gergely hétfőn Facebook-posztban írt arról, hogy „a miniszterelnök beszélt angolja alighanem jobb mint az enyém”. Mindezt azután tette meg, hogy kiderült: tolmácsolással adta azt az interjút az Economistnak, ahol gyakorlatilag azzal támadta a magyar miniszterelnököt, hogy alacsony és kövér, míg ő maga viszont magas és vékony.

A budapesti főpolgármester nyelvtudásával kapcsolatos bejelentése abból a szempontból nem szerencsés, hogy amennyiben miniszterelnök lesz 2022-től, úgy tárgyalnia kell majd Angela Merkellel, Vlagyimir Putyinnal, és több uniós politikussal is. Fürjes Balázs ezzel kapcsolatban korábban azt mondta,

aki tolmács nélkül nem tud tárgyalni, érvelni, közvetlenül más államok vezetőivel, olyankor, amikor minden szónak jelentősége van.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. május 10. 22:33
Ön is megtekintheti Karácsony angoltudását, amelyet most füllentve menteget https://magyarnemzet.hu/belfol..
Rocktoberi
2021. május 10. 21:52
Nem beszél semmilyen idegen nyelvet, nem tudott vezetői jogosítványt szerezni a bambasága miatt, a főpolgármesteri tevékenysége faszbuk posztokban merül ki. Ideális Böszme bábú.
Bakandri
2021. május 10. 20:52
Nem csak az angolja, Hála Istennek!!!
amca
2021. május 10. 20:35
Bilibe lóg a keze. Se angol. Se KRESZ vizsga.. Se műszaki vizsga Biciklizni viszont tud Na ez Kari Getzy ,akinek a foschbúk a munkahelye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!