Karácsony már bánja, hogy lekövérezte Orbánt

2021. május 07. 12:12

A főpolgármester jelezte: tudja, hogy nem illik más testalkatán poénkodni, főleg, hogy ő is küzd a kilók ellen.

2021. május 07. 12:12
null

Karácsony Gergely Facebook-posztban ír arról, hogy milyen fontos, hasznos, megtisztelő volt a számára, hogy nyilatkozhatott egy olyan jelentős orgánumnak, mint a világszerte befolyásos The Economist. Megemlíti a főpolgármester, hogy az újságíró végigvette, hogy miben különbözik a miniszterelnöktől, s arra jutottak, hogy szinte semmiben nem hasonlítanak.

„... ám ekkor az elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tettem egy viccesnek szánt megjegyzést a testalkatunkból fakadó különbségekre is. Rossz vicc volt, nem kellett volna – mea culpázott.

Majd azzal folytatja, hogy tudja, „ilyennel nem viccelünk, ez nem lehet része a politikai vitáknak, mindenkinek kijár az alapvető tisztelet”. Sajnálatát fejezi ki emiatt, és elnézést kér mindazoktól, akik a rossz tréfáját sértőnek találják, igazuk van –vjelentette ki.

Majd azzal zárja, hogy a visszafogottság amúgy is indokolt a számára, hiszen ő is egyre kevésbé sikeres küzdelmet folytat a vékonyság megőrzéséért.

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. május 10. 23:54
komoly vitapartner!
kitiltott
2021. május 08. 08:26
Geri Kár volt "visszakoznod" Az volt az interjúban az egyetlen őszinte mondatod. Öszöd után köpönyeg.. Te szánalmas SENKI..
pollip
2021. május 07. 18:50
OV-nak karakteres, férfias arca van. Gergőke meg úgy néz ki, mintha majdnem lány lett volna, de az utolsó pillanatban fiú lett.
Farkas Piroska
2021. május 07. 18:25
Ennyire futja a baloldal üdvöskéjétől , jesszusom de gyenge !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!