Juszt László a Pfizerről és a Coca-Coláról

2021. május 03. 12:15

Az egykori műsorvezető hasonlóságot fedezett fel a mai és a hatvanas évek között.

2021. május 03. 12:15
null

Juszt László Kiszelly Zoltán Hír TV-ben elhangzott, kritikus mondataira reagált a jólétben élő fiatalok nyugati utazással kapcsolatos pánikhangulatával kapcsolatban.

„Kiszelly Zoltán pénteken azzal örvendeztette meg a közönséget, hogy a Pfizerért a 20-30 évesek álltak sorban, akik szerinte »a globalizáció nyertesei, akik külföldre utaznak, ott tanulnak, és ezért bedőltek az ellenzék blöffjének, hogy csak a nyugaton elismert vakcinákkal beoltva lehet majd nyugatra utazni… Az ellenzék behülyítette a fiatalokat, akik boldogan állnak sorba a Pfizer-életérzésért«.”

A megmondó azonban más párhuzamot pillantott meg a sorok között: „Srácok! Semmi para. Ezt a hülye dumát mi is megkaptuk anno, a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején. Csak akkor úgy hangzott: »A fiatalok Coca-Cola mámorban fetrengenek!«” – írja Juszt László a Facebookon.

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korupi19
2021. május 04. 13:49
Kénytelen vagyok cáfolni egy részletet! Tudomásom szerint anno, a Magyar Népköztársaság jobb sorsra érdemes korai ötvenes évekbeli korszakának egyik bugyuta propaganda szlogenje volt (az is), hogy "Marseille kikötőjét ellepték a Coca-Cola-tól részeg amerikai tengerészek"! Rosszul emlékeznék? Már csak azért (is) mert egyidős vagyok a szerzővel, így vannak, lehetnek "közös tapasztalataink"! A hatvanas évek végén, hetvenes évek elején is voltak idióta felhangok, paralell a termék fogyasztásával kapcsolatban, ám ezek a "klasszikus vöröses zsenge-zöngék" először korábban, az ÁVO fénykortában hangzottak el.
Hóvirágcsempész
2021. május 04. 09:49
Olyan a feje , mint amikor Döme , nagybátyám disznója kidugta a fejét a hidas ól ajtaján , moslékra várva , vidáman röfögve ... Leböktük , megettük . :-))))))))))))))))))))))))
konfucius
2021. május 03. 21:48
No de ki az a juszt lászló?
retsag
2021. május 03. 19:58
Röff.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!