Íme, az őszödi beszédről készülő film előzetese!

2021. május 26. 12:24

A film hamarosan a mozikban is látható.

2021. május 26. 12:24
null

A film producere Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya – írja az Origo. A történet egy fiatal lányról szól, aki videókamerával veszi fel a körülötte történő eseményeket. Az előzetesben láthatjuk a régi MTVA-székház 2006. szeptember 18-i ostromát is, valamint az október 23-i tüntetés jeleneteit is.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finale*
2021. május 26. 18:30
Nem erzem azt a dobbenetet azt a sokkot ami akkor az emberek ereztek, hogy milyen sulyos buncselekmenyt kovetett el ellenuk Gyurcsany es partja. Akkor azt hittuk eltakarodik orokre. Ennek igy kellett volna tortennie ha kulfoldi nyomasra ezt nem akadalyozzak meg. ES ez a bunozo meg mindig itt van!
Performan
2021. május 26. 17:17
A Gyurcsányizmusban van egy adag Karácsonyból is. Bár mindenki tehetséges politikusnak tartja, ne felejtsük el, hogy Gyurcsány sportminiszterként is csúnyán megbukott. Olyan gyenge sportminiszter, mint ő, soha korábban nem volt. Nem csak az ország vezetéséhez nem értett tehát, valójában a hazudozáson kívül semmihez. A diplomája is kétséges, nyelveket sem beszél. 2006-ban impotens, tanulatlan semmirekellők kezébe került a hatalom, akik a kontraszelekció révén verekedték fel magukat a semmiből a pártállami kapcsolatrendszert használva. A hozzá nem értés azonban elkerülhetetlenül károkozáshoz, az pedig elégedetlenséghez vezet. 2006 nem egy ember műve és bűne, hanem az elmaradt rendszerváltásé. Törvényszerű következménye annak, hogy több százezer ember legyilkolása, egy egész ország megnyomorítása és kilátástalanságba taszítása után még 2021-ban is itt kerülgetjük ezt a sok nagypofájú semmirekellőt. De a választókat is komoly felelősség tereli, amiért e tehetségtelen nímandok megválasztásával rendre káoszba taszítják az országot. Hisz jól látható: a választók felét az alkalmatlanság biztosan nem érdekli. Különben Karácsonyt sem választották volna meg...
tevevanegypupu
2021. május 26. 17:13
Ezt a filmet is játszani kell, de sokkal többször az igazi beszédet..Mutatni ahogy Gyurcsány eltakarodik..aztán ahogy szerencsétlenkedve gyűlölik egymást az mszp-szdsz az utána következő miniszterelnök keresésében,ahogy tizennyolcadiknak megválasztják, hogy rendet tegyen Gyurcsány gazdasági miniszterét Bajnait..akire Gyurcsány szemmel láthatóan féltékeny..aztán utána mutatni a Haza és haladás féle Bajnai pártot,ahogy buknak..Jávor Benedeket, ahogy elveszti a főpolgármester választást és ahogy az ország ellen dolgozik az EP-ben, aztán mikor onnét kirugják a választások után, Karácsony megbízásából újra.. Elő lehet venni a Zuschlág ügyet is Gyurcsány sportminiszterségét..Mesterházi, Arató, Újhelyi működését a sportminisztériumban..ahogy rettegve menekül Ujhelyi vissza Szegedre..Ahogy Gyurcsány miniszter létére nem tudta mi történik a sportminisztériumban..Medgyessy megbuktatását..az első beszédét ennek az idióta Gyurcsánynak, aki először lovári nyelven beszél,majd magyarul folytatja:" körülnézve megállapítom, hogy nagy a jólét"..miután Medgyessy szó szerint szétszórta a fidesz kormány által megtakarított pénzt..Medgyessyt,aki búcsúzóul közölte: "az szdsz tele van korrupciós ügyekkel.." aztán az országos választsokat,ahogy mindenhonnét kirugják az mszp-szdsz polgármestereket a sleppel együtt..Dobrevet állandóan mutatni, ahogy üvegrepesztő hangján,kidagadt nyaki erekkel szónokol Magyarország ellen..Ez persze a bolsevik rájuk szavazókat nem riasztja el..de talán a fideszre szavazókat ráveszi, hogy mind menjenek el szavazni 2022-ben..
amaurote
2021. május 26. 17:13
ha gyurcsány gyónáson adta volna elő ezt, és az szivárgott volna ki, akkor mi lenne? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!