Ilyen volt Karácsony egyévesen

2021. május 02. 12:34

A főpolgármester egy édesanyjával közös fotóval kíván boldog anyák napját.

2021. május 02. 12:34
null

A Facebook-oldalán ír arról a főpolgármester, hogy gyakran jut eszébe ez a kép, anyák napján viszont mindig.

„Egyéves lehetek rajta, anyukám körülbelül 30, és én vagyok a negyedik gyereke, akit járni tanít. Ekkor még nem tudtuk, hogy nehéz lesz. Hogy édesapám pár évvel később bekövetkező halála után egyedül kell felnevelnie minket” – fogalmaz. Majd azt írja, hogy korán megtanulta: minden véges, csak az anyai szeretet végtelen.

Majd boldog anyák napját kíván minden anyukának, és figyelmeztet, hogy „emlékezzünk meg külön arról a több százezer anyukáról, aki egyedül neveli a gyermekét”.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. május 03. 20:53
Esetleg hitlerkéről is tegyetek ki pár gyermek képet, akkor még nem volt gyilkos. Esetleg olyasmit, amikor épp sír, mert egyik húga halva született...hm? Az sem sokkal súlyosabb, nem?
Akitlosz
2021. május 03. 16:06
"A főpolgármester egy édesanyjával közös fotóval kíván boldog anyák napját." Miért, hát hány édesanyja van neki? A facebook, mint a modern újságírás csúcsa. :-(
villogókékfog
2021. május 03. 13:52
Most is ilyen, csak szemüveget visel.
küllő
2021. május 03. 13:12
Íme a " kersztény" felfogású fideszesek ! Egy gyerek képét köpköditek. Szánalmas - primitív csűrhe, nektek tényleg a felcsúti tolvaj és bandája a példakép, aki kilopja az utolsó filléreteket is, és ti meg tapsikoltok neki. Nem is érdemeltek jobbat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!