Hont András már Dúró Dóra könyvdarálására is nosztalgiával gondol

2021. május 05. 09:12

A publicista unja az „oltásellenes baloldal” vs. „tömeggyilkos kormány”-kommunikációt.

2021. május 05. 09:12
null

„Tulajdonképpen annyira unom már az »oltásellenes baloldal« vs »tömeggyilkos kormány«-kommunikációt, hogy már-már a változatosság iránt érzett nosztalgiával gondolok vissza azokra az időkre, amikor a Novák-Duró-házaspár zászlót lopkodott, és könyvet darált”írja Hont András a Facebookon.

A Mandiner is közölte Dúró Dóra nagy port kavaró akcióit tavaly a gendermesekönyveket érintő darálásokról.

Kép forrása: Hont András Facebook-oldala

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2021. május 05. 13:26
"Tulajdonképpen annyira unom már az oltásellenes baloldal vs tömeggyilkos kormány-kommunikációt,..." és kit érdekel, hogy mit unsz ? a hivatalos adatok szerint 28 ezren haltak meg a járványban. azt állítani, hogy ennél kevesebb halottal nem lehetett volna megúszni, az hazugság. már csak azért is, mert az uniós tagországok többségének sikerült. az pedig, hogy mások másként számolják az elhunytakat, a halottak számára egyáltalán nem vigasz. zorbán választást akar nyerni, és hogy ennek X ezer halott az ára, nem izgatja, ezért nem zárt. és ezért jogos legalább tömeges cserbenhagyásról beszélni. a Don-kanyarban 100 ezren haltak meg, a 28 ezer halott már viszonyítható ehhez a számhoz, annak a közel harmada.
Agnieszka
2021. május 05. 12:27
Hát, eljutottunk oda, h. oltóanyag van, az, h. oltakozni kívánó lesz-e, kérdéses. A cigány telepekre bejáró oltóbuszok korának el kéne jönni, de bőven van még oltatlan kívülük is. EZ a probléma, mert mindenkinek elege van. Az igazi vesztesek az iskolások, mert ez az idő NEM egyenértékű felkészülést biztosít a járvány előttivel.
cutcopy
2021. május 05. 11:44
Én is kurvára unom, hogy a baloldal nem tud kijönni a vakcinaellenes kampányából miközben tovább tolja, hogy a világonnálunkhalnakmegalagtöbben..
Gablex
2021. május 05. 11:12
Ennek a palinak olyan feje van, hogy "csak úgy" pofán verném az iskola folyosóján...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!