Gyurcsány: Orbán mindig csak az öltözőben volt bátor

2021. május 28. 14:20

„Hallom, hogy Orbán Viktor velem akar harcolni” – írta Facebook-oldalán a DK elnöke.

2021. május 28. 14:20
null

Mint ahogy Orbán Viktor fogalmazott péntek reggeli rádióinterjújában, Gyurcsány Ferenc nem hagyta el a politikát, pedig nem vállalta a felelősséget, nem kért bocsánatot. Ezért ugyanezzel az emberrel kénytelen harcolni, hiszen „ő a főnök a másik oldalon”. A Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-videóban reagált erre, mint mondta, „nincs ellenemre, bár az elmúlt 11 évben mintha kerülte volna a küzdelmet”.

Mindig az öltözőben volt nagyon bátor. A pályára soha nem jött ki”

– fogalmazott Gyurcsány.

A pártelnök szerint nincsen rendben, ha egy miniszterelnök „nem az országáért küzd meg, hanem valaki ellen lép fel”.

Ha ezt kívánja, szívesen megküzdök vele. Higgye el, nem fogja megköszönni a végén”

– zárta üzenetét Gyurcsány Ferenc.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ruda
2021. június 02. 13:09
Pojáca!
Vakfolt
2021. május 31. 07:54
"Mindig az öltözőben volt nagyon bátor." Orbánról legalább tudjuk hogy focizik. Te még az öltözőt se tudod, hogy hol van. Ilyen alapdolgokban is hazudozni.. kóros.
Csubszi
2021. május 30. 23:47
Gané gyurcsány!
The Loner
2021. május 29. 06:05
"Gyurcsány: Orbán mindig csak az öltözőben volt bátor" Akkor 1989-ben nem Ö (OV) mondta ki először a Hősök terén hogy az oroszok húzzanak haza ? https://www.youtube.com/watch?v=g91-OTiXVkw Történt ez amikor még az Orosz csapatok Magyarországon voltak. Te gyáva féreg patkány meg a KISZ bizottságon bujkáltál és rettegtél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!