Gyurcsánynak nem hiányzik sem a sör, sem a virsli május elsején

2021. május 01. 08:20

A munka ünnepén üzent a melósoknak a Demokratikus Koalíció elnöke.

2021. május 01. 08:20
null

Május elsején, a munka ünnepén közösségi oldalára posztolt egy videóüzenetet a Demokratikus Koalíció elnöke, amelyben arról beszélt: láttam a „mélységek iszonyatos szürkeségét” és

saját mércém szerint megmásztam a csúcsokat is.”

A pártelnök szerint sokan úgy gondolják, újra kell osztani a jövedelmet, s mint mondta, a Demokratikus Koalíció úgy gondolja, „van helye ennek a vitának”.

Szerinte a kérdés az, hogy „együtt fogjuk csinálni Magyarországot”, vagy „kasztosodni fogunk. Ők, meg mi. Gazdagok, meg szegények”. Gyurcsány szerint manapság a mai világban a legfőbb választóvonal „a melós, az alkalmazott” és a „menedzser, a vezető, az igazgató világa” között húzódik.

Miért nem védjük jobban a melóst?

– kérdezi a DK elnöke, hozzátéve: pártja „érti”, hogy dolga van a munkásokkal, az alkalmazottakkal.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2021. május 02. 11:16
"együtt fogjuk csinálni Magyarországot” ? Persze, hogy nem hiányzik már neki a sör. Csak az fogalmaz ilyen suttyó módon, aki már reggel bevett néhány vodkát. Óvatosan bárányok, jön a farkas, meg az ő baltaarcú neje!
Coccothraustes
2021. május 02. 10:37
Nem a sör hiányzik neki, whyskeytől bűzlik.
geyza1947
2021. május 02. 10:26
Gyurcsánynak egy dolog hiányzik, a hatalom ! Azt tudomásul vette, hogy ö már nem rúghat labdába úgy elcseszte, mivel neki köszönhetjük Orbánt és az elmúlt 10évet ! Erre kitalálta Dovrev Klárát, de ö mégiscsak a felesége, vagyis a hatalom ujra a családé. Csakhogy a Gyurcsány családdal választást nyerni nem lehet, sem most sem később ! Én biztosra veszem, hogy Orbán annó nem engedte azt, hogy Fletót lecsukják, mert akkor mártírt csinált volna belőle és akkor bármi is elöfordúlhatott volna ! Szándékosan hagyta, hogy Fletó működjön mert így volt neki egy ketrecben tartott embere aki az ellenzéket 10 évig kordában tartotta. Most, hogy az ellenzék összefogott, sem jelent veszélyt, mert ugye Fletó ismét hozta a formáját és előre tolta az asszonyt aki ugyanaz mintha ő indúlna. Az ellenzéki szavazók nagy része viszont nem fog szavazni Gyurcsányékra és így a fidesz ujra és ujra nyerni fog ! Ha Rómár Ravennában temették, akkor a magyar demokráciát a Gyurcsán családdal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurbitalis
2021. május 02. 02:13
Persze, jhogy nem hiányzik neki. Viszkit vedel lazaccal, kaviárral.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!