Gyurcsány: Klárának esze ágában sincs visszalépni

2021. május 19. 10:27

„Biztosak vagyunk benne, hogy ő lenne a legjobb miniszterelnök” – szögezte le közösségi oldalán a DK elnöke.

2021. május 19. 10:27
null

Gyurcsány Ferenc szerdán, közösségi oldalán bejelentette, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjeként

Dobrev Klárának esze ágában sincs visszalépni” az ellenzéki előválasztáson.

Gyurcsány: Nem lesz nagy meglepetés

A Gyurcsány-párt elnöke leszögezte, „nem lesz nagy meglepetés: mi, a Demokratikus Koalícióban Dobrev Klára jelöltségét támogatjuk”. Mint fogalmazott:

biztosak vagyunk benne, hogy ő lenne a legjobb miniszterelnök.”

A DK-vezér hozzátette: „nincs se titkos, se másmilyen forgatókönyv”, amit ő írna. „És akkor legyen világos: Gyurcsány ebben se hasonlít Orbánra” – zárta szavait Gyurcsány Ferenc.

A DK-elnök teljes bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

A DK-elnökének bejelentése. Fotó: Facebook
A DK-elnökének bejelentése. Fotó: Facebook

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. május 19. 17:40
Dovrevvel sohasem lehet Orbánt legyőzni, mert ott van gyurcsány akinek köszönhetjük Orbánt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fenrir
2021. május 19. 16:39
Gyurcsány: Klárának eszem ágában sincs visszalépni - vagy ha mégis, akkor jön a magas vékony srác, az is én vagyok, úgyhogy mindegy (azért ez mégiscsak olcsóbb mint átplasztikáztatni magam, hogy ne ismerjenek rám)
flesh ripper
2021. május 19. 16:29
A kiselejtezett, öregecske, vedlő dromedártehén, konokul vonszolja idétlen testét a Szaharában, ellepik a legyek, de ő csak nyáladzik, fülsértő hangon bőg, bömböl, sipítozik. Jól sipítozik angolul, de rejtély, hogy mit is sipítozik és a délbolgár akcentusát hol szerezte? Tán a Gázai-övezetben? Vajon hová vonszolja bomló, foszladozó tetemét a vén dromedártehén? Talán az Egyesült Európai Unióba? Talán az egypúpú teve-temetőbe? Nem! Ő Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni! Az EQró jogán! Apró elvtárs jogán! A szemlőhegyi elzabrált zsidó villa bitorlásának jogán, Apró Piroska jogán, az ÁVÓ jogán! A KGB jogán! No meg a Petar Dobrev jogán! Mert ő sokkal jobban beszéli a bolgár nyelvet, mint Kakisgernyák! Mert a kebelbarátja, adósa, Czeglédy Csaba, a kijelölt pénzügyminiszter-jelölt!
BossN
2021. május 19. 16:07
Példaképük Ceaucescu házaspár. Akasztásban az Apró unoka gyakorlott, szemkilövetésben, szadista rendőrökben és országkirablásban a böszme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!