Az MSZP a jobbikos Kállót is támogatja

2021. május 02. 11:53

Kunhalmi, mint írja, a saját szemével látta az új szövetségese hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt.

2021. május 02. 11:53
null

Kunhalmi Ágnes a Facebook-oldalán ír arról, hogy Fejér megye 4-es számú választókerületében van olyan ember, aki alkalmasabb az MSZP-nél, és aki az időközi választáson 2020-ban már megverte a Fideszt! „Biztosak vagyunk benne, hogy Kálló Gergelynek ez 2022-ben is sikerülni fog, ezért támogatjuk Őt az előválasztáson!” – fogalmaz az MSZP társelnöke.

Majd arról is beszámol Kunhalmi, hogy legutóbb, amikor nála járt az időközi kampányban, saját szememmel látta Kálló hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt. „Ismét nagy csata vár rád Gergely, ebben számíthatsz az MSZP támogatására! Hajrá Gergő!” – buzdítja új szövetségesét a szocialista politikus.

Fotó: Kálló Gergely, a Jobbik képviselője leteszi esküjét az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 9-én.MTI/Soós Lajos

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Glück28
2021. május 03. 08:14
Minden hátra fel kell mászni, hogy jövőre ne kelljen polgári munkát vállalni az MSZP bohócainak.
triumphator
2021. május 02. 22:10
Nem előválasztás ez, hanem választói regisztráció és nagymintás közvélkut. Simán leosztották a körzeteket és remélik, hogy a jobbágyok úgy szavaznak majd, ahogy mondják nekik.
kola
2021. május 02. 19:48
Ha Orbán vissza vonulna, vajon ezekkel a nyomorultakkal mi lenne? Hirtelen az Orbán fóbiás megvilágosodna és észre venné, hogy nincs másról szó csak a húsos fazékról?
Bokros Birka
2021. május 02. 15:59
A vörös náci nincs messze a barna nácitól csak egy ugrás a sugár és nemzetközévé lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!