Varju László sérelmezi, hogy Czeglédy Csaba nem lehet az ügyvédje

2021. április 23. 10:11

A DK-s politikus bízik benne, hogy a bíróság igazságot szolgáltat neki. Tanúmeghallgatással folytatódott Varju László büntetőpere.

2021. április 23. 10:11
null

Varju László csütörtökön este az Atv Egyenes beszéd című műsorában beszámolt arról, hogy folytatódott a büntetőpere, amelyben őt garázdasággal és súlyos testi sértéssel vádolják az MTVA székházában történt dulakodás miatt. A DK-s politikus elmondta, hogy a fegyveres biztonsági őröket hallgatták meg tanúként. Varju kijelentette, a parancsnok azzal érvelt, hogy parancsra léptek fel az épületben jogszerűen tartózkodó parlamenti képviselőkkel szemben.

A politikus bízik benne, hogy a bíróság igazságos ítéletet hoz, de azt zavaró körülményként értékeli, hogy az eredeti ügyvédjét, a szintén DK-s politikus Czeglédy Csabának a működési jogát felfüggesztette az ügyvédi kamara, ennek ellenére egyszerű civilként segítette őt.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2021. április 24. 18:21
Helyesen- büntető perben egyik bűnöző nem védhet másik bűnözőt. -
RogerFederer20GS
2021. április 24. 08:27
Ez a DK s politikusai a magyar történelem mélypontja. Pedig volt nekünk Jászi Oszkárunk és Rákosi elvtársunk is
tolan
2021. április 24. 06:50
Na baszd meg! Már az ördög ügyvédjének sem kellesz, Varjú!
Box Hill
2021. április 23. 16:06
Varjúkám, Dr Göbbels se lehet az ügyvéded. Van ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!