Orbán Viktor: Nagyszombat van, de a vírus nem pihen

2021. április 03. 11:19

„A mai napon be fogunk oltani további 83 ezer embert” – tájékoztatott a miniszterelnök Nagyszombaton, valamint mindenkit arra kért: „aki ezekre a napokra kap behívót oltásra, menjen el”.

2021. április 03. 11:19
null

Szombat reggel a Belügyminisztérium ügyeleti központjában az oltási terv végrehajtásáról egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

„Bár nagyszombat van, a vírus nem pihen”

Közlése szerint az értekezleten Pintér Sándor belügyminiszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, György István és Latorcai Csaba államtitkárok, Balogh János országos rendőrfőkapitány és Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató vett részt. A miniszterelnök az egyeztetés után közzétett videójában azt mondta: bár nagyszombat van, a vírus nem pihen, ezért nekünk is védekeznünk kell.

Minden oltás életet menthet”

– emelte ki a miniszterelnök. Mint mondta, hálás a háziorvosoknak, a kórházi orvosoknak és az ápolónőknek, hogy húsvét ünnepén is vállalták a munkát.

Orbán Viktor azt kérte, aki ezekre a napokra kap behívót feltétlenül menjen el, és vegye föl az oltást. Hozzátette: ma reggelre Magyarországon elértük a 2.235.731 beoltottat. „Mi is dolgozunk, az operatív törzs is dolgozik. És a ma reggel eltervezett munka szerint a mai napon be fogunk oltani további 83 ezer embert” – zárta szavait a miniszterelnök.

(MTI)

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2021. április 03. 19:47
Viktor! Amennyiben két-három héten belül nem oltjátok a harminc-negyven közötti korosztályt, 22-ben nagyot fogtok bukni. Buktok, ha nem ellenőrzitek azt, hogy miért van az, hogy az oltóponton a hetven feletti együtt áll sorban az ötven évessel, aki egyébként egészséges, ha nem ellenőrzitek azt, hogy a háziorvosok mi alapján szelektálnak, miért vannak ezek az anomáliák. Addig senkinek ne ajándékozzatok, amíg itthon nincs mindenki beoltva. A csehektől, szlovákoktól semmit sem fogtok cserében kapni. Az oroszok megbízhatóbb partnerek.
formaegy
2021. április 03. 19:17
Na akkor, hogy adjak egy kis okot a személyeskedésre, mert egyesek élvezik ha ezt tehetik. )))) Csak egy kérdés. Ha a boltokban 10m2-re jut egy ember, akkor az nem baj, hogy egy tanteremben 40m2-re kb. 25 ember? A lényeg, hogy nem a tanárok félelme, véleménye számít, hanem az, hogy a kormány és a PDSZ rángassa egymás haját. Azért szívnak a tanárok, mert a kormány és a PDSZ óvodást játszanak. Ennyi.
EBart0k
2021. április 03. 16:05
Emlékezzünk meg minden olyan idős emberről, akik azért húnytak el mert a DK és gyurcsány lebeszélte őket az oltásról, és így nem szereztek időben védettséget.
EBart0k
2021. április 03. 15:56
Felháborító, amit az oltásellenes baloldal művel. Továbbra is gyűjtik az aláírásokat az oltásellenes petíciójukhoz, miközben a baloldal politikusai sorra adatják be maguknak a vakcinákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!