Horváth Csaba: A kormány politikai haszonszerzésre szeretné használni a járványhelyzetet

2021. április 01. 19:16

Az MSZP-s polgármester szerint az ellenzék viszont azt akarja, hogy minél hamarabb véget érjen a járvány.

2021. április 01. 19:16
null

Horváth Csaba, Zugló MSZP-s polgármestere az ATV Start vendége volt.

A politikus szerint a kormány politikai haszonszerzésre szeretné használni az egész járványhelyzetet, az ellenzék pedig azt akarja, hogy minél hamarabb véget érjen a járvány.

– mondta Horváth. A járványhelyzettel kapcsolatban megjegyezte: „Az is fontos lenne, hogy ne nyerészkedjenek az oltóanyagon a kormányzati háttéremberek. Ne az legyen, hogy ebből is el kell lopni x milliárd forintot.

 

 

Kép forrása: MTI

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2021. április 12. 19:06
"Tisztelt" Horváth Csaba! Nézzem már tükörbe,és köpjön bele!
2021. április 02. 19:38
Zuglón meglátszik ennek a szarkupacnak a "gondoskodása". Ő köpköd a kormányra? Ha ezeken a ballibbantakon múlna a sorsunk, akkor kétszer ennyien haltak volna meg a covidtól. Oltásra is hiába várnánk, mert ezek EU-fanatikusok, és utálják a hazát is, azért árulják mindenfelé... Undorító férgek!
Nagyhuba1
2021. április 02. 17:49
Hulla hó, hulla hó, mesebeli álom. Gyurcsány Ferenc csikorog az ágon. A kis KISZ titkár didereg, megbújik a földön. Az jó, ha hulla van, csak Orbán ne jöjjön. Parányi böszmécske kuporog az ágon. Böszmén csipogja: ne oltass a nyáron.
Harangláb
2021. április 02. 12:03
A régi bolsi taktika...vádold meg ellenfeledet a saját bűnöddel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!