Megvan a hárommillió beoltott Magyarországon

2021. április 13. 13:18

Közösségi oldalán üzent a kormányfő.

2021. április 13. 13:18
null

Megvan a hárommilliomodik beoltott Magyarországon, mint Orbán Viktor is írta közösségi oldalán, ez egy „újabb mérföldkő”.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2021. április 15. 10:39
A múlt pénteki rádióinterjúban még azt vázolta Orbán Viktor kormányfő, hogy április 19-re meglehet a 3,5 millió elsőre beoltott Magyarországon, ehhez képest tegnap már április 21-22-re tette azt (mi utóbbi dátumra látjuk most reálisnak, lásd a cikk végi táblázatunkat). Pár nap alatt ekkora különbség nem jelentős, de jól érzékelteti, hogy most egy kis lassulás várható a napi oltási tempóban az utóbbi napokra jellemző 70-80 ezer főről 50 ezer körülre (első oltásokról beszélünk). Ennek egyik oka pedig a SZPUTNYIK SZÁLLITÁSOK KÉSÉSES LEHET, lehet, hiszen a szerződés szerint ÁPRILIS 22-ig a TELJES 2 MILLIÓ DÓZIST le kellene szállítania az oroszoknak, de az ÁPRILIS 13-án frissített kormányzati táblázat alapján még mindig csak 1,1 MILLIÓNÁL Járnak, így benne van a pakliban, hogy végül nem tudnak időre teljesíteni az oroszo. Kakadu, a Dagadt és sz@jbabszott Nyunyoka néni ezekről miért nem büfög?
Hesperia
2021. április 13. 20:58
Most hallottam a TV5 Monde francia tévé híradójában, hogy állítólag kétségek vannak a kínai vakcinákkal - ők ezt így, jó nagy általánosságban mondták - és a kínaiak most vizsgálódnak. Majd mélyen a kedves néző szemébe nézve hozzá tették: és Magyarország eddig már 1 millió adagot beadott a kínai Sinopharma nevű cuccból.
wanderer
2021. április 13. 19:58
Május egy nagyon érdekes helyzetet hozhat el. Ahogy Viktor is mondta, több vakcina lehet, mint jelentkező rá. Kiváncsi vagyok, hogy a várható ösztönző elemek (védettséggel lehet utazni, étterembe menni, stb.) mennyire hat majd a népünk azon felére, amelyik még mindig nem fél vagy szarik az egészre. Tudjuk, hogy milliók dohányoznak annak ellenére, hogy tudják annak tüdőromboló hatását, milliók élnek elhízottan, mert az életükben valszeg nincs más öröm, mint a zabálás, és így van ez az ivással is. Kérdés, hogy ezt a jelentős réteget mi fogja rávenni arra, hogy regisztráljon, felismerje, hogy szenvedve meghalhat, csődbe vagy fertőzésbe sodorva a családjukat. A vejem 40 éves, betanított munkásként dolgozik, van egy beteges felesége és egy kislánya. A felesége már beoltatná magát, a férfi nem. Életmódja magáért beszél: nincsenek személyes tervei, mindent a neje intéz, munka után fáradtan ledől, bezabál, megiszik 2 liter szénsavas üdítőt, üdülni sosem vágyott, eszébe sem jut, hogy megfertőzheti a nejét és lányát. Ő minek a hatására fog regisztrálni? Minek kell történnie, hogy megtegye?!
barnabibambi
2021. április 13. 18:51
REKORD 3 MILLIÓ OLTOTT EMBER ÉS VILÁGREKORD 25000 MAGYAR HALOTT! IGEN LEHET DICSEKEDNI,LEHET A GYALÁZATOT RÁKENNI A HALOTTAKRA,AZ ELLENZÉKRE,AZ EU-RA, A MIGRÁNCSOKRA,SOROSRA, MINDENKIRE,CSAK A TETTESEKRE NEM AKIK MIATT HULLAHEGYEK VANNAK MAGYARORSZÁGON!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!