Megvan a 3 millió 250 ezer!

2021. április 17. 18:16

Ön regisztrált már? – kérdezi a miniszterelnök.

2021. április 17. 18:16
null

Orbán Viktor a Facebook-oldalán egy videós posztban számol be arról, hogy már 3 millió 250 ezer honfitársunk megkapta az oltását. Majd felteszi a kérdést: „Ön regisztrált már?”

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. április 18. 13:06
A bolgár tehén végigfertőzte Magyarországot. Hányan haltak meg miatta?
realista
2021. április 18. 10:36
Azt kellett volna alaposan megvizsgálni, hogy mi az oka annak, hogy egyesek teljesen immunisak, vagy enyhe tüneteket mutatnak, míg mások súlyosan megbetegszenek, és vannak akik igen rövid idő - néhány nap, vagy 1-2 hét - alatt belehalnak. Ennek alapján célzottan a veszélyeztetettekre kellene koncentrálni, és nem azokkal foglalkozni, akiket nem érint. Ezáltal sokkal hatékonyabban lehetne védekezni.
tevevanegypupu
2021. április 18. 07:31
A franciákat nagyon nem érdekli az oltás, tegnap mutatták,hogy nagy önkéntes oltóközpont volt kénytelen bezárni "érdeklődés hiányában"..
Bástyaelvtárs
2021. április 17. 23:57
... és ettől áll a pöcke ennek a sok hülye fideszbirka gyökérnek. Mintha vmi verseny lenne, mintha a gólokat számolnák... Teljesen el van borulva már az agyuk ezzel az oltási számmal amit orrba szájba tol a propaganda megoint 100 milliókért. A védekezés számtalan módja közül most éppen legutoljára a vakcina messiás van. Most éppen ez ment meg minket. (a külföldi segítség :D ) Arról a mellékes tényről meg mélyen hallgatni kell, h a 3 milliós oltottság mellett pont annyi a napi halott és fertőzött mint az oltás előtt. Arról meg végképp kussolnak, h az emberek rohadtul ki vannak fáradva a vírus mizériába, a munkanélküliségtől a bezártságig, pénztelenségig, az elfogyott szabadságokig. stb.... és erre nincs más válaszuk mint hogy döngölik az agyakba az oltás bajnokságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!