Megint elindul Pécsen Mellár, akit az MSZP, a Párbeszéd és Márki-Zay is támogat

2021. április 30. 12:34

A KSH volt elnöke három éve függetlenként győzött Baranya megye 1. számú választókerületében.

2021. április 30. 12:34

Újra indul a Pécs nagy részét és pár környező települést magába foglaló Baranya megye 1. számú választókerületében Mellár Tamás. Ezt maga az országgyűlési képviselő jelentette be a Facebook-oldalán. Mellárt a Párbeszéd fogja indítani, de támogatja őt az MSZP és a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom is.

Emlékezetes: a közgazdászprofesszor a 2018-as országgyűlési választáson aratott győzelme után azért csatlakozott a Párbeszéd parlamenti frakciójához, hogy annak a DK frakciójába átülő Bősz Anett kilépése után is megmaradjon a szükséges ötfős létszáma, ami elengedhetetlen a frakció létezéséhez és a különböző támogatásokhoz.

„Konzervatív közszereplőként hitet tett a korrupciómentesség, az átláthatóság, a társadalmi igazságosság, a jogállamiság, a fenntartható fejlődés mellett, bizonyítva, hogy a baloldali és konzervatív gondolkodás inspiráló módon egészíti ki egymást” – jellemzi a KSH volt elnökét Karácsony pártjának az Azonnalihoz eljuttatott közleménye.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2021. május 01. 20:53
MT református kurátor ( gondnok ) és presbiter. És politikai szövetségese Szabó Timea.
Parini
2021. április 30. 20:11
Pécs elszigetelődött. Semmilyen komoly céget {munkahely} nem tudtak ide hozni. Pedig van autópálya reptér iparipark. Tehetségtelen kókler banda.
villogókékfog
2021. április 30. 19:38
Összenőtt farkú szánalmas debil. Na, akkor milyenek a szavazói?
simonvitéz
2021. április 30. 19:27
Én drukkolok Mikulas Mellarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!