Kubatov: Stummer János még éjjeliőrnek sem való

2021. április 18. 19:47

A Fidesz pártigazgatója leszögezte: semmi köze nincs a Dunaújvárosban történtekhez.

2021. április 18. 19:47
null

Kubatov Gábor közösségi oldalán reagált Stummer János azon állításaira, miszerint a Fidesz pártigazgatója küldte embereit péntek este a Dunai Vasműhöz. A gyárkomplexumba egy külsős biztonságiakból álló 50 fős csoport próbált meg behatolni, az akciót a rendőrségnek kellett megakadályoznia.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke, valamint Dunaújváros országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján felszólította Kubatov Gábort, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket”.

A valóság az, hogy az ügyhöz nekem semmi, de semmi közöm”

– írta közösségi oldalán Kubatov Gábor.

Mint a Fidesz pártigazgatója írta, „akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát”. Álláspontja szerint Dunaújvárosban azóta van veszélyben a helyiek nyugalma és békéje, valamint százak munkahelye, amióta a „gyurcsányisták a jobbikosokkal karöltve átvették a város irányítását.”

Ami pedig Stummert illeti: nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem”

– tette hozzá.

Röviden megjegyzem

Emlékezetes, Stummer János februárban számolt be arról, hogy „Orbán Viktor saját alagutat akar építeni a Puskás Arénába”. A Puskás Aréna közleményben cáfolta a jobbikos politikus állításait, mint írták, mindössze arról van szó, hogy a hazai és külföldi védett személyek, kiemelt vendégek, előadók autós közlekedési útvonalát inkább nem kereszteznék a több tízezres közönség gyalogos útvonalával, így megoldásként egy mindösszesen 50 méter hosszú autós aluljárót képzeltek el.

. A Puskás Aréna a jobbikos politikus állításait, mint írták, mindössze arról van szó, hogy a hazai és külföldi védett személyek, kiemelt vendégek, előadók autós közlekedési útvonalát inkább nem kereszteznék a több tízezres közönség gyalogos útvonalával, így megoldásként egy mindösszesen 50 méter hosszú autós aluljárót képzeltek el.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. április 22. 17:06
Mi köze lehetne a 2éve beiktatott ellenzéki városvezetésnek az Orbán kormány idején,közreműködésével oroszoknak átjátszott Dunaferrhez?
bunko_jobbos
2021. április 19. 11:12
Nagy valószínűséggel mindkét politikus kis illetve nagyobb hazugságokkal próbálja sározni a másikat. 1. Stummer óriásit hazudik. Vélhetően semmi köze a Fidesznek meg Kubatovnak ehhez az ügyhöz. És feltehetően majd lesz, mikor meg kell oldani az ügyet. Szerintem arra várnak, hogy lemenjen az ára. Mikor utoljára szerették volna, túl sokat kértek érte, így megéri várni. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják hagyni, hogy véglegesen tönkre menjen. Majd Mészáros megmenti, hogy örüljenek a jobbikosok is. :-)) 2. Kubatov részéről is enyhe csúsztatás, hogy ez a Stummer bármit tehetett az ügyben. Egy polgármester vagy orsz. képviselő (azt sem tudom, kicsoda ez a fasz) vajon milyen eszközök felett rendelkezik? Vajon mennyi pénze van, mennyi rendőrnek adhat utasítást. Megsúgom, hogy nullának. Ha esetleg kormánypárti, akkor esetleg informálisan lehet valamennyi hatalma, de az sem sok. Itt arról van szó, hogy aki a tulajdonos, az irányítja dolgokat. És ha szarul, akkor szarul. Mikor eladtuk, onnantól tlejhatalom jutott a kezükbe.
geyza1947
2021. április 19. 08:18
Mire jó ez a netes adok-kapok ?
Maraslako121
2021. április 19. 06:24
Óz Dunaújváros rohad szét a Jobbikosok alatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!