Gyurcsány Ferenc Hugh Granttől hallaná az őszödi beszédet

2021. április 13. 19:14

A forgatókönyv magyar szakember munkája, a rendezésre viszont egy angol direktort kértek fel – tudta meg az Index a készülő Gyurcsány-filmről.

2021. április 13. 19:14
null

Amint arról mi is írtunk, elkezdték forgatni Budapesten azt a filmet, amely az őszödi beszéd utáni eseményekről fog szólni.

A hírről elsőként beszámoló Telex újságírója abból következtetett erre, hogy felállítottak egy díszletet a budapesti Szabadság téren, a volt tévészékház előtt, ahol az ostrom történt. A lap többet nem erősített meg, mint írják „ennél többet viszont csak pletykákból tudni a jó eséllyel nagyon erős politikai töltettel készülő, a 2022-es választások előttre összeálló filmről”.

Azóta az is kiderült, hogy a filmet nem a közmédia készíti: az MTVA ugyanis közleményben cáfolta az érintettségét, és fake news médiának nevezte a hírt közlő 168 Órát, amely azóta helyreigazította saját magát.

Az Index információi szerint egy angol rendezőt bíztak meg a forgatással. Nem kifejezetten Gyurcsány Ferenc lesz a készülő film főszereplője, amely műfajilag valószínűleg leginkább a fikciós politikai thriller kategóriába sorolható. A forgatókönyv magyar szakember munkája, a rendezésre viszont egy angol direktort kértek fel – tudta meg a lap.

Közben a Gyurcsány által alapított Demokratikus Koalíció is reagált a készülő filmről szóló hírekre.

„Gyurcsány Ferenc korábban nagyon meggyőzően alakította Hugh Grantet egy videóban, reméljük Hugh Grant viszonozza ezt a szívességet, és ebben a filmben ő alakítja Gyurcsány Ferencet” – mondta Barkóczi Balázs, a párt szóvivője, aki valószínűleg erre a sokak által ismert videóra gondolt:

Aki pedig a 2006-os események sajátos magyar feldolgozására vágyik, az megnézheti Dézsy Zoltán 2012-es filmjét, az Elment az öszöd című fikciós vígjátékot. Nyitókép: MTI/EPA/Javier Etxezarreta

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káder János
2021. április 14. 18:24
Gyurcsány Ferenc korábban nagyon meggyőzően alakította Hugh Grantet egy videóban .... Igen ... Abszurd , beteges perverzió volt . :-))))
Jason Bourne
2021. április 14. 14:32
Nem csodálom, hogy ez a nyálas pofájú Hugh Grant Fletó kedvenc színésze. Ripacs ez is, az is.
satman11
2021. április 14. 12:09
Fülemben cseng ennek a Hugh Grant usák szfe ripacsnak a szavai, hogy aggódik a klubrádióért.....azóta is keresi Európát a Hold térképén...
Annalili
2021. április 14. 10:47
Már csak ez a film hiányzott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!