Feljelentést tesz egy hamisított fotó miatt Semjén Zsolt

2021. április 13. 16:39

A miniszterelnök-helyettes képhamisítás, hamis vád és rágalmazás miatt tesz feljelentést.

2021. április 13. 16:39
null

Hamis montázs látott napvilágot a miniszterelnök-helyettesről a Facebookon, amit Dániel Péter ügyvéd kezdett terjeszteni – írja a Magyar Nemzet.

A vitatott összeállításon Semjén Zsolt képét két elpusztult gólya mellé vágták be, és Dániel Péter az alábbi kísérőszöveget fűzte hozzá:

A valódi, 2013-ban készült képen Semjén Zsolt az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnökeként engedett szabadon egy mérgezésből felgyógyult parlagi sast. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr. Dániel Péter ügyvéd
2021. április 15. 10:21
Semjén Zsolt pedig csak egy mocskos fideszes gazember, egy aljas pedofil féreg, aki ráadásul védett madarakra lövöldöz részegen. Erről ennyit.
Feltuki és Gogylász
2021. április 14. 15:10
Szálljon vissza a saját fejére minden rossz amit kimondott a száján, és találkozzon személyesen Szent Mihállyal.
T. Péter
2021. április 14. 14:43
De nem lehetne kihagyni belőle az embereket? "Bayer olyan indulattal esett neki a hamis kép megosztójának, mintha minimum ő lenne a hamisítvány forrása. De, mint megírtuk, a grafikát saját bevallása szerint is Dániel Péter NER-ellenes aktivista posztolta először. A nő a HVG kérdésére azt mondta, hogy ő maga nem az első, hanem a többezredik továbbosztója volt a képnek, amiről a lapnak azt állította, hogy neki nem tűnt fel, hogy ne lenne igazi. Egy ismerőse oldalán látta, kommentet sem fűzött hozzá, csak megosztotta."
Fila2020
2021. április 14. 07:12
Dániel Péter valótlant állított, annak bizonyítására hamisított, és mindezt terjesztette. Jobban tenné, ha az izraeli politikai helyzettel foglalkozna, és ott lenne ilyen pofátlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!