Íme, Böröcz László toplistája a budavári vezetés baklövéseiről

2021. április 21. 12:59

A kerületiek megsarcolása, NDK-s betonkockák, zsidók menekülésének sugallása – sorolja a politikus.

2021. április 21. 12:59
null

Böröcz László videóüzenetben vette számba a Budavári Önkormányzat legnagyobb baklövéseit. A fideszes parlamenti képviselő elmondja, másfél éve kormányozza a baloldal az első kerületet. Az elmúlt egy év a járvány miatt mindannyiunknak nehéz időszak volt, az egész ország védekezett. Ezért is elképesztő, hogy mindeközben nekik az alábbi baklövésekre is jutott idejük – fogalmazott.

Böröcz toplistája:

  1. V. Naszályi Mártáék megsarcolják az első kerületi lakókat, vállalkozókat.
  2. NDK-s betonkockákat raknának a várba.
  3. „Menekülnek a zsidók a kerületből” – sugallja a német köztévé és a polgármester.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Romulus777
2021. április 21. 22:10
Óriási amikor egy kommunista Fideszes baloldaliz le másokat :D
manitowoc
2021. április 21. 17:19
Böröcz (a félnótás, aki "megCITÁLTA a milliárdosok bajszát") "NDK-s betonkockák"-ról hadovál, de sunyi módon elhallgatja a valóságot. EZT: 2017-ben (igen, még Tarlós idején!) a Miniszterelnökség felhívására a Lechner Tudásközpont kiírt egy anonim ÖTLETPÁLYÁZATOT, azzal a céllal, hogy "a tervezési szabadság biztosításával felkutassa a budavári Szent György tér és Dísz tér hasznosítására, funkcionális és eszmei megújulásának lehetőségeire megfogalmazható legjobb válaszokat." A 2017. május végén zárult ÖTLETPÁLYÁZATRA beküldött munkák egy 13 tagú bizottság elé kerültek. A Bíráló Bizottság elnöke (figyelsz Böröcz?) FÜLEKI ZSOLT volt, a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkára (ma is az), aki szerint: "kiváló ötleteket tartalmazó, igényesen megfogalmazott pályázatok sorakoztak fel a bíráló grémium előtt" Teljes cikk: http://uj.lechnerkozpont.hu/cikk/lezarult-a-szent-gyorgy-ter-palyazat - A pályázatra beérkezett anyagokból végül 7 pályamunka került megvételre: Kiemelt megvétel: 1. S-TÉR Kft. ( 2. Építész Stúdió Kft. 3. CET BP. Kft. (Csomay Zsófia, Eke Dániel, Szijjártó Csongor, Gyüre Borbála, Heckenast Judit, Ránki Soma, Takács Ákos, Magyari Mátyás, Hamvai Kinga) 4. PLANT-Atelier Peter Kis Kft. Megvétel 1. Studio Kvarc Kft. 2. Zilahi P., Németh Z., Greksza A. 3. Ükös T., Gyimesi L., Lakner Lóránd L., Sármán D., Sebestény T., Szűz A., Vincze Vera A., Karlócai R. Teljes cikk: https://epiteszforum.hu/lezarult-a-szent-gyorgy-ter-palyazat A kiemelt megvételt nyertek között 3. helyezést elért pályaművet - amit Böröcz "NDK-s betonkockák"-nak nevez - így értékelte (Böröcz, figyelsz?) a FIDESZES Füleki Zsolt HELYETTES ÁLLAMTITKÁR vezette Bíráló Bizottság: "A pályamű elsősorban szellemiségével hat. Visszafogott megjelenése mögött rendkívül komplex módon átgondolt javaslatok sora húzódik. Szerénysége csak a részletek különösen elmélyült vizsgálatával tárja fel valódi értékeit!" Az Építészfórum cikke 17 képpel a CET BP. Kft. tervéről: https://epiteszforum.hu/a-mertektartas-eleganciaja-a-cet-budapest-terve-a-szent-gyorgy-terre
aleb19
2021. április 21. 15:41
Íme, kovacs12janos atlagember toplistája a fidernyak vezetés baklövéseiről a lassan veglegesse valo ksh 2020 evi adatok brutalisak 2020 2. feleve-ez a 2.hullam- 2019 2.felevehez kepest orbanka es bandaja 28.85%-al novelte a tobblethalalozast.. a 4.ne vizsgalva ez 63% extra magyar halott valoszinu a 3.hullam is ilyen brutalis halalozas novekedest okoz, de ezt is titkoljak majd honapokig de hazug kasler a mai cikkben is 2020 evre tobblethalalozas csokkenesrol kamuzik lehet utana szamolgatni: https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0065.html
Amerigo
2021. április 21. 13:51
Maga a kép is telitalálat! A leárazott, deszortált szadeszos, a "dimitrov" téri zőccséges, a dráma-demagógus n.viszályi asszonyság, mind-mind "ékkövei" a tarkabarka csőcseléknek, ahogyan egy ballib médiamunkás volt bátor nevezni az ellenzéki össze-vissza (nya)fogást! Az általuk mutatott "leisztung" (?) is nagyon vékony, de hát ez előre borítékolható volt. Mondjuk harácsony láriferi sem dicsekedhet azzal, hogy ő egy szinttel feljebb valami maradandót alkotott eddig. Legfeljebb a face posztok számával előzi a fenti "ikonokat"! Bár a facézés ügyben inkább a szorgalmas géljét sejtik a háttérben, nem mintha ez a főváros dolgait előbbre vinné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!