Kitalálja melyik költő versét szavalja Bayer Zsolt a költészet napja alkalmából? (VIDEÓ)

2021. április 11. 15:37

Itt megnézheti!

2021. április 11. 15:37
null

A magyar költészet napja alkalmából Tavasz a házsongárdi temetőben című versét posztolta Facebook oldalán Bayer Zsolt. A publicista személyes formátumot választott: egy felvételt tett közzé, amelyen ő maga szavalja Áprily Lajos versét.

„Kedves követőim, hölgyek-urak, arra kérem Önöket, hogy nyissanak ki egy verseskötetet, és ott, ahol épp kinyílik olvassák el az adott költeményt. Vagy üssék be a keresőbe a kedvenc költőjüket, és olvassák el tőle a kedvenc versüket. Olyan keveset olvasunk, főleg verseket, ebben a modern, felgyorsult világban. Ma, április tizenegyedikén, a magyar költészet napján szakadjunk ki egy kicsit ebből a világból, és keressünk egy verset. Olvassuk el! Ízlelgessük, gyönyörködjünk benne, olvassuk el újra. Este is. Én ezt fogom tenni. Önök?

Engedjék meg, hogy elszavaljam egyik kedvencemet! Jó szórakozást!

Aki pedig egy kis szépirodalomra vágyik a »Bayer Zsolttól«, annak ajánlom a YouTube-csatornámat, amire feliratkozva követhetik és tekinthetik meg a magyar irodalom nagy alakjairól szóló videóimat!” – fogalmazott az újságíró.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. április 12. 15:26
Túlhevitett virágcsokor.
syphax
2021. április 12. 15:24
Alvó szegek a jéghideg homokban plakátmagányban ázó éjjelek. Égve hagytad a folyosón a villanyt ma ontják véremet.
nick89
2021. április 12. 10:29
A zötösszámú pártigazolványról szóló verset?
Unknown
2021. április 11. 22:56
Ez most a második megisztott FB vieó Bayertól az elmúlt hétben. Nálam annyi hogy a videó nem elérhető, vagy nincs jogom megtekinteni. MI a frász lehet ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!