A koronavírusra reagál Majka új klipje

2021. április 19. 09:44

Vasárnap este debütált Majka és Curtis Szavak nélkül című klipje, amiben Veres Mónika is közreműködik.

2021. április 19. 09:44
null

„A nóta kicsit depresszív, már ami a hangulatát illeti. A mondanivaló viszont valamivel pozitívabb, hiszen az elmúlt másfél év tanácstalansága után azért van remény, hogy forduljon a dolog. Egy talpraesett ember egy ilyen helyzetben is meglátja a lehetőségét annak, hogy esetleg valami másban kiteljesedjen. Az én életemben ez az egész egy óriási felkiáltójel, azt hittem, hogy csak magam ronthatom el a dolgokat. Ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle?” – mondta Majka az Indexnek.

Bár hangulatában egy komorabb kisfilmről van szó, a szövegvilág azért pozitív üzenetet is hordoz, írja a portál. Hangsúlyozták: ahogy mindenki más, a rapper is nagyon várja már, hogy a hosszú bezártság után végre újrainduljon az élet, annak ellenére, hogy azért jó dolgok is történtek vele az elmúlt másfél évben.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tájfel
2021. április 19. 16:40
Micsoda arcpirító szemtelenség ezt zenének csúfolni.
villogókékfog
2021. április 19. 13:33
Eme prosztó mutatványozás után nem kell újra felszentelni a Gercsei kápolnát?
Zsolt75
2021. április 19. 12:43
https://www.youtube.com/watch?v=v5vT6osPks8 Ez jobb.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. április 19. 12:21
hülye, aki megnézi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!