V. Naszályi Márta szerint a rászorulókat elég naponta egyszer látogatni

2021. március 05. 21:31

És akkor is csak este hat óra után, vagy hétvégén.

2021. március 05. 21:31
null

„Rekordszámú fertőzött és rohamosan növekvő halálozás. Aki teheti, maradjon otthon! Tartsuk be a biztonsági szabályokat!”írta közösségi oldalán a polgármester.

Bejegyzése alatti kommentekben írták, hogy az ingyenes parkolásnak köszönhetően könnyebb a bevásárlás a rászorulóknak, erre V. Naszályi Márta is reagált.

Teljesen őszintén nem értem, hogy aki segíteni akar, az miért nem tud este 6 után jönni vagy hétvégén, amikor nem kell fizetni”

– írta. Mikor felhívták figyelmét arra, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet, a polgármester azt mondta: „Napi egyszeri látogatás miért nem elég?”

A polgármesternek nem ez az első megkérdőjelezhető megnyilvánulása a közösségi médiában, a közelmúltban például azt tanácsolta a kommentelőknek, hogy akinek nincs pénze, adja el az autóját.

Nyitókép: Facebook

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
M.K.R.
2021. március 08. 10:15
Bardóczi főtájépítész méltó szakmatársa ez a kretén nő.
kispufi
2021. március 06. 20:30
A választói vennének tőle használt autót? Én, ha nem tudnám, ki szerepel a képen, se sokat vacillálnék....
Vainamoinen
2021. március 06. 20:17
Férfi ez az ember?
NTLLK
2021. március 06. 19:28
Inkább dögöljek meg, mint hogy EZ meglátogasson!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!