Újabb SMS-t kaptak a 60 év alatti krónikus betegek az oltásról

2021. március 09. 17:26

Elkezdték kiküldeni a 60 év alatti krónikus betegeknek az új, oltásra szóló időpontjukat.

2021. március 09. 17:26
null

Mint ismert, technikai és adategyeztetési probléma történt az AstraZeneca vakcinájával történő oltás során a hétvégén, amely 74 ezer embert érintett.

Ő kaptak most új értesítést sms-ben, amelynek szövegét a Magyar Nemzet meg is osztotta:

„Tisztelt Oltásra Regisztrált!

Tájékoztatjuk, hogy … tajszámmal érkezett regisztrációja alapján a koronavírus elleni védőoltásának beadására … napon … órakor … oltóponton kerül sor. Az oltás … vakcinával történik.

Kérjük, hogy az oltóponton pontosan szíveskedjen megjelenni, és ha teheti, hozza magával a kinyomtatott és kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet a Koronavírus.gov.hu honlapról le tud tölteni.

Amennyiben Ön már megkapta az oltást, nincs tennivalója. Ha bármilyen okból nem tud megjelenni a megadott időpontban vagy helyszínen, akkor sincs teendője, oltására egy későbbi időpontban kerül sor, amelyhez szükség esetén a regisztrációkor megadott adatait az [email protected] e-mail címen pontosíthatja.”

A koronavirus.gov.hu oldal legfrissebb, kedd reggeli összesítése szerint Magyarországon a beoltottak száma 1 millió 47 ezer 45 fő.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. március 09. 22:55
Jól emlékszem, hogy volt olyan kormányunk, amely egy tisztességes érettségit sem tudott szervezni, botrányok nélkül? Annyira liberális volt az oktatásügy, hogy a tételek a vizsgák előtt már az IWIW-en is olvashatóak voltak!!! :-)) És most azok hörögnek több millió ember átoltásánál?
Kisfrocs
2021. március 09. 18:13
Orommel figyelem hogy letfontossagu emberek nagyon hamar megkapjak az oltast . Itt gondolok armany szolgara, somos urra, es meg sok vaccina ellenes libsire.
kunfia
2021. március 09. 18:09
Nem SMSt,oltást kellene adni.
files32
2021. március 09. 18:05
Baj lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!