Tordai Bencét is letiltotta a Facebook

2021. március 04. 07:24

„A Fidesz van e mögött is?!” – kérdezi a politikus.

2021. március 04. 07:24
null

Március 30-ig kitiltotta a Facebook Tordai Bencét, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, ezért addig a kollégái segítségével fog üzenni a követőinek – derül ki az érintett posztjából.

„A Fidesz van e mögött is?!” – kérdezi Tordai, aki szerint a a fideszes trollok elkezdték tömegesen feljelentgetni, de ő semmi olyat nem rakott ki a közösségi oldalra, ami sértené annak alapelveit.

Nyitókép: Tordai Bence oldala

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2021. március 08. 10:46
Szerncséd, faszfej, hjogy nem jakobinus diktatúra van, mert akkor a fejed vágta volna le a Nemzeti Borotva.
Dénia
2021. március 05. 13:55
Ez hogy jutott eszedbe azonnal, hogy fideszes feljelentők tiltattak le? Akkor ezek szerint ti ezt csináljátok, azért tilt le a jobboldalon mindenkit minden szarért a facebook. Mert ráuszítjátok a feljelentőgárdátokat.
konfucius
2021. március 04. 22:39
Hát hogy a vérbe ne a fidesz lenne emögött is, faszjankó. A fidesz tiltatta le Trumpot is a twitterről, örökre, nem tudtad? A basi keze mindenhova elér, te is azért nem vagy normális, mert a zorbán. Ja, várj.
Tiszafa
2021. március 04. 20:01
Biztos direkt kérte. Amúgy olyan súlytalan, mint egy félmarék lepkefing. Miért is foglalkozna vele bárki is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!