Minek van egyáltalán oltási igazolvány?

2021. március 26. 09:56

A műsorvezető többek között azon kesereg, hogy kapott egy olyan igazolványt, ami három hét múlva lejár.

2021. március 26. 09:56
null

A műsorvezető egy reggeli rádiós műsorban fejtette ki gondolatait a témával kapcsolatban – írja az Index. 

„A védettségi, vagy oltási igazolványokról sokat nem tudni. Egyelőre az is kérdéses, hogy mire lehet majd használni, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy minek van egyáltalán? És minek küldenek ki belőle kettőt is, ha úgy van? Mennyit keres valaki ezeken a plasztikkártyákon megint. Kiküldtek egy olyat, ami három hét múlva lejár. Igazán megéri előállítani. Azt se tudjuk, meddig jó az oltás. Meddig jó a kártya?” – mondta Sebestyén Balázs

Kiderül, hogy a műsorvezető nem érezné jogosnak, ha ő azért nem mehetne moziba, étterembe, más országba nyaralni, mert valamiért nem kerül sorra az oltásnál, és így nem is jogosult védettségi igazolványra. Szerinte pedig ez lesz.

„A nyugdíjasok, a krónikus betegek, és azoknak, akiknek nincs pénzük igazán elindítani a gazdaságot, azok majd elindítják. Mennek étterembe, költenek, színházba. Nagyon reálisnak tűnik. Mi majd ülünk otthon, egy helyből indítjuk be a gazdaságot” – fogalmazott Sebestyén Balázs.

Kép forrása: Sebestyén Balázs Facebook-oldala

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. március 29. 14:20
"kapott egy olyan igazolványt, ami három hét múlva lejár" - mondja Sebestyén Balázs. Üzenem neki, addig ne vegyen levegőt, amíg valaki meg nem találja a "Védettségi igazolványon" a lejárati dátumot! Ugyanis nincs ilyen rajta. Egyetlen dátum van rajta, az oltás (első) dátuma. Menjen a francba ez a hülye bájgúnár !
fogas paduc
2021. március 29. 08:48
Írja a koma, hogy a nyugdíjasok indítják el a gazdaságot, ő meg majd ül otthon.... - lehet, hogy ezért kell az oltási igazolvány? - Ja, de ahhoz meg ugye be kellene oltatnia magát, már csak azért is, hogy mást ne fertőzzön meg. Ja, a fiatalokat is beleveri a betonba a covid. Hogy meddig marad meg a védettség - nyugodjon meg - sokáig. Az immunitás nem egyenlő az ellenanyagszinttel.... Viszont, ha nem oltatja le magát, akkor teret ad a vírus számára egy olyan mutációra, amelyre az eddig használt oltóanyagok már nem lesznek hatásosak. Szóval alulművelt emberek hülye kérdéseket szoktak feltenni.
flesh ripper
2021. március 29. 07:54
Ez a vén törpe még él?
rovan
2021. március 29. 07:49
Tóth Krisztáról azért még beszélünk. Elvinném kirándulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!